Închide meniul

Dinamo – FCSB | Ante Vukusic poate debuta chiar în marele derby! Ce spune Petrea de Sebastian Colţescu şi de terenul din Ştefan cel Mare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 12:34

Dinamo – FCSB | Ante Vukusic poate debuta chiar în marele derby! Ce spune Petrea de Sebastian Colţescu şi de terenul din Ştefan cel Mare

Hepta

Dinamo - FCSB LIVE TEXT, miercuri, de la 20:45

"Da, este un derby, chiar dacă echipă adversă nu este în partea superioară a clasamentului, consider că rivalitatea dintre cele două echipe face ca să fie un derby, din care sper să ieşim învingători şi sper să îi facem pe fani fericiţi. Jucătorii sunt conectaţi la acest meci. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este un meci important de campionat pe care trebuie să îl câştigăm cu orice preţ. Două victorii pentru Dinamo, înseamnă că sunt într-o formă bună. Am convingerea că arbitrajul de mâine va fi foarte bun şi nu va influenţa rezultatul de pe teren", a spus Petrea, într-o conferinţă de presă. 

Dinamo – FCSB | Ante Vukusic poate debuta la FCSB

Ante Vukusic, noul atacant al roş-albaştrilor, ar putea debuta la FCSB chiar mâine. Asta după ce croatul de 29 de ani a primit deja cartea verde. 

"Ne vom decide după antrenamentul de azi dacă Vukusic va face parte din lot şi dacă va face parte din lot şi dacă va juca. Îl doresc cât mai repede în lotul echipei. El nu este 100% pus la punct din punct de vedere fizic", a adăugat tehnicianul roş-albaştrilor.  

Vukusic a semnat un contract pe 4 luni, cu opțiune de prelungire pentru încă 2 ani. La ultima echipă, Olimpija Ljubljana din Slovenia, Vukusic a înscris de 28 de ori în 50 de partide, în toate competițiile.

Reclamă

Roş-albaştrii se tem şi de starea gazonului din Ştefan cel Mare. 

"Aici e o problemă. Sper să nu influenţeze foarte rău dinamica jocului. Am văzut meciul lor cu Gaz Metan şi terenul nu se prezenta în condiţii foarte bune, însă, indiferent de suprafaţa de joc, trebuie să ne adaptăm şi trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a câştiga, indiferent de condiţii", a încheiat Petrea.   

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamo - FSCB, miercuri, de la 20:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro
  • Ante Vukusic poate debuta în meciul cu Dinamo

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și