Închide meniul

Dinamo – FCSB | Ce mutări pregătește Toni Petrea! S-a hotărât cine va juca în locul lui Dennis Man

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2021, 5:32

Dinamo – FCSB | Ce mutări pregătește Toni Petrea! S-a hotărât cine va juca în locul lui Dennis Man

Hepta

Cum ar putea arăta FCSB în meciul cu Dinamo

Toni Petrea va merge pe continuitate și nu va face prea multe mutări în primul 11. Din informațiile AS.ro, Olimpiu Moruțan va reveni în echipa de start și îi va lua locul lui Răzvan Oaidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O altă mutare la care se gândește Toni Petrea este înlocuirea lui Ovidiu Popescu cu Valentin Crețu, care-și reia astfel locul de titular.

Cum ar putea arăta FCSB cu Dinamo

Staff-ul celor de la FCSB pare să se fi hotărât în privința inlocuitorului lui Dennis Man. Acesta va fi tânărul Octavian Popescu. Noua "perlă" de la FCSB va juca încă din primul minut în Derby-ul cu Dinamo.

Dinamo – FCSB se va disputa miercuri, de la ora 20:45

Meciul dintre  și FCSB se va disputa miercuri, de la ora 20:45, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, și va putea fi urmărit în format live text pe AS.ro.

Înaintea meciului, FCSB este lider în Liga 1, cu 45 de puncte, în timp ce Dinamo se află pe locul 9, cu 25 de puncte. Roș-albaștrii au cel mai bun atac din țară, cu 47 de goluri marcate în 20 de partide.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și