Închide meniul

Dinamo – FCSB | Florin Tănase, schimbat la pauză în Derby de România. Continuă problemele pentru căpitanul roș-albaștrilor! Gigi Becali l-a criticat dur după remiza cu CFR Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 ianuarie 2022, 21:32

Dinamo – FCSB | Florin Tănase, schimbat la pauză în Derby de România. Continuă problemele pentru căpitanul roș-albaștrilor! Gigi Becali l-a criticat dur după remiza cu CFR Cluj

Florin Tănase şi-a decis viitorul după ce şi-a reziliat contractul cu Al Jazira

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB / Profimediaimages

Chiar dacă roș-albaștrii conduceau cu 1-0 și aveau și un om în plus, după eliminarea lui Răuță, Toni Petrea a făcut două modificări în primul 11. Golgheterul Tănase nu s-a mai întors de la vestiare, spre surprinderea tuturor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase, schimbat la pauză în Dinamo – FCSB

În locul lui a fost trimis pe teren Florinel Coman. Florin Tănase era singurul jucător de la FCSB care primise cartonaș galben în prima repriză, aceasta putând fi una dintre explicațiile deciziei drastice.

Și Dumiter a fost schimbat după numai 45 de minute. Atacantul central al vicecampioanei a fost schimbat cu Valentin Gheorghe. FCSB era în avantaj grație golului de senzație reușit de Octavian Popescu, în minutul 2. „Perla” lui Gigi Becali a marcat cu un șut de senzație, la colțul lung, care nu i-a dat nicio șansă portarului de la Dinamo.

Înlocuit după o repriză, Florin Tănase are un motiv în plus să își dorească un transfer. Este dorit de două echipe din Turcia. Sivasspor (locul 10 în Super Lig) și Bașakșehir (ocupanta locului 8) sunt echipele care s-au arătat interesate de el. Orice echipă plătește clauza de reziliere, de 3 milioane de euro, îl poate aduce pe internaționalul român.

Gigi Becali și-a făcut praf căpitanul după FCSB – CFR 3-3

Etapa trecută, patronul roș-albaștrilor l-a considerat vinovat pe Florin Tănase pentru golurile încasate de la liderul Ligii 1. Chiar dacă era printre preferații săi, latifundiarul din Pipera nu s-a ferit să îl critice public pe ”Tase”.

Reclamă

Să facem comparație Deac – Tănase. Deac a ”câștigat” meciul pentru ei, a ”dat” 3 goluri, că el le-a dat pe toate, iar Tănase a ”contribuit” la golurile luate de noi.

Dormea pe teren. Când venea mingea la el, o tărăgăna. Ce faci, mă, te întorci iar? Nu mai joci cu Clinceni, ci cu CFR. Băi, joacă rapid! Ce faci? N-ai mai intrat într-un duel 1 la 1.

Știți că-l iubesc foarte mult, i-am mărit salariul, dar ce a făcut el aseară nu e normal. Păi, ce, te gândești la plecare?”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și