Închide meniul

Dinamo – FCSB | Marius Lăcătuș l-a pus la zid pe Florin Tănase. „Ar trebui să ai respect! Vezi-ți de problemele tale”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 ianuarie 2022, 20:30 / Actualizat: 27 ianuarie 2022, 22:24

Dinamo – FCSB | Marius Lăcătuș l-a pus la zid pe Florin Tănase. „Ar trebui să ai respect! Vezi-ți de problemele tale

Marius Lăcătuș l-a pus la zid pe Florin Tănase

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florin Tănase i-a ironizat pe rivalii de la Dinamo în timpul unei acțiuni pentru campania „Umple golul din viața ta!”, care îi încurajează pe oameni să adopte câini orfani. „Pe ăștia nu-i batem!”, a spus căpitanul lui FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FCSB | Marius Lăcătuș l-a pus la zid pe Florin Tănase

Dinamo nu a fost niciodată în situația asta, era aproape mereu o luptă pentru titlul de campioană când am jucat eu cu ei. Se pot întâmpla surprize, dar nu cred că este Dinamo în situația în care ar putea să câștige meciul cu FCSB. Este diferență la valoarea lotului și ca stabilitate financiară.

Din partea conducerii, oricând pot apărea anumite declarații. Dar ca jucător nu este cel mai frumos mod de a te exprima față de adversar. Ar trebui să ai repecți și să-ți vezi de problemele tale. Când apelezi la aceste lucruri, e posibil să ajungi în extrema cealaltă. Din prea multă îndârjire, e posibil să ai accidentați, suspendați”, a spus Marius Lăcătuș, potrivit digisport.ro.

Cu 6-0 a câștigat FCSB împotriva lui Dinamo, în turul campionatului. Florin Tănase nu a jucat în acea partidă, fiind accidentat. 20 de meciuri a jucat Tănase împotriva lui Dinamo de-a lungul carierei și are în palmares opt goluri în poarta „câinilor”, trei la Viitorul și cinci la FCSB.

Citește și:

Două noi oferte pentru Florin Tănase

Arabii de la Al Nasr și-au manifestat interesul să achite cele 3 milioane de euro cerute de Gigi Becali pentru Tănase, dar au tras de timp încercând să reducă pretențiile financiare ale patronului. Golgheterul roș-albaștrilor ar putea ajunge totuși în Turcia, acolo de unde a primit două propuneri, anunță prosport.ro.

Reclamă

Sivasspor (locul 10 în Super Lig) și Bașakșehir (ocupanta locului 8) sunt echipele care s-au arătat interesate de Florin Tănase. În cel mai scurt timp ar trebui să ajungă, pe adresa vicecampioanei României, ofertele concrete. Rămâne de văzut dacă va accepta vreuna fotbalistul care are 9 goluri și 4 pase decisive în această stagiune.

Dacă ar fi ajuns la Dubai, Tănase ar fi primit un salariu fabulos. Al Nasr îi oferea nu mai puțin de 960.000 de euro pe sezon. La FCSB primește, lunar, 30.000 de euro.

 

Reclamă 4 / 0/3

 

 

 

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și