Închide meniul

Dinamo – FCSB | Toni Petrea s-a molipsit de la Dan Petrescu. „Va fi mai greu decât meciul cu CFR Cluj!” De ce se teme cel mai tare

Alexandru Ivan Publicat: 28 ianuarie 2022, 14:22

Reclamă
Dinamo – FCSB | Toni Petrea s-a molipsit de la Dan Petrescu. „Va fi mai greu decât meciul cu CFR Cluj! De ce se teme cel mai tare

Toni Petrea, antrenor FCSB

Profimedia

Toni Petrea crede că meciul cu Dinamo este mai greu pentru FCSB decât a fost cel cu liderul CFR Cluj. „Câinii” sunt pe penultimul loc în Liga 1, iar antrenorul vicecampioanei României se teme că elevii săi vor intra în teren prea relaxați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FCSB | Toni Petrea: „Va fi greu decât cu CFR Cluj!”

În stilul lui Dan Petrescu, Toni Petrea a vorbit la superlativ despre următorul adversar al celor de la FCSB.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, din punctul meu de vedere. Poate chiar mai grea decât partida cu CFR Cluj. Aici o să vin cu câteva argumente. În primul rând cred că e un derby. Este și va fi în continuare un derby între cele două echipe, indiferent de poziția din clasament. Sunt o echipă super-motivată, care își dorește să se lupte pentru evitarea retrogradării.

Joacă în fața propriilor suporteri care pe noi nu cred că ne va avantaja. Dar să vedem care e la ora jocului starea gazonului. Din aceste considerente cred că va fi o partidă foarte grea. Noi trebuie să fim foarte concentrați pentru a nu da posibilitatea adversarului de a ajunge în fața porții.

(Reporter: De ce vă temeți cel mai mult?) De atitudinea noastră, de cum vom intra pe teren. Toată lumea spune că Dinamo are o echipă slabă, că a avut un rezultat nefavorabil într-un amical cu o echipă din Liga 3, și poate lucrurile astea să ne dea o lejeritate în a trata jocul. Nu vreau să se întâmple asta”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă dinaintea meciului.

Reclamă
Reclamă

Dinamo – FCSB se va disputa cu casa închisă

Radio Dinamo 1948 a anunțat că nu a mai rămas niciun bilet disponibil pentru cel mai tare meci al etapei a 23-a a Ligii 1. Disputa va avea loc pe stadionul din Ștefan cel Mare și poate fi ultimul derby găzduit de vechea arenă. Aceasta va fi demolată pentru a face loc unui nou stadion.

Din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, numai 30% din capacitatea stadionului Dinamo va putea fi ocupată. Prin urmare, au fost vândute numai 5.000 de bilete pentru meciul marilor rivale. În tur, au fost de șapte ori mai mulți fani pe Arena Națională.

Așa cum as.ro a anunțat în exclusivitate, Derby de România nu se poate disputa pe Arena Națională din cauza datoriei de 100.000 de euro pe care o au „câinii” la firma care administrează cel mai mare stadion din țară.

Reclamă

Alb-roșiii au o revanșă de luat după umilința suferită în luna septembrie. Atunci, echipa lui Gigi Becali s-a impus cu un neverosimil 6-0. Steliano Filip a fost eliminat în minutul 37, iar jucătorii de la FCSB au profitat și au înscris din toate pozițiile. A fost un rezultat istoric.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

13:39

Gabriela Ruse, eliminată în primul tur de la China Open! Nu a reușit să treacă de Sijia Wei

13:09

O legendă a Parmei, val de laude pentru Dennis Man! Verdict despre românul care face spectacol în Serie A

12:52

Irina Begu s-a calificat în turul 2 la China Open! Câți bani și-a asigurat, după ce a învins-o pe Ye-Xin Ma

12:34

Câți bani ar putea primi FCSB de la UEFA pentru o victorie cu RFS, în Europa League! Gigi Becali poate da o lovitură importantă

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și