Închide meniul

Dinamo, gata să o răpună pe FCSB: “Echipa este motivată”. Derby-ul pe care Jerry Gane nu-l va uita niciodată

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 februarie 2021, 16:40

Dinamo, gata să o răpună pe FCSB: “Echipa este motivată”. Derby-ul pe care Jerry Gane nu-l va uita niciodată

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Jerry Gane, despre Dinamo - FCSB

Dinamo și FCSB se pregătesc să dispute două meciuri în decurs de o săptămână. Jerry Gane spune că elevii lui sunt pregătiți pentru războiul cu “roș-albaștrii”. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jerry Gane: “Echipa este motivată” 

“Echipa este motivată, îmi pare rău că nu avem suporteri în tribune! Pe jucători îi simt foarte motivați și încrezători după ultimele etape de campionat. Rivalitatea dintre cele două echipe este atât de mare încât poziția din clasament contează mai puțin. Nu există o favorită.  

Vă dați seama, cum ar fi să le mulțumim fanilor printr-o victorie? Suporterii noștri așteaptă autocarul, ne transmit toată energia lor, ei trăiesc pentru echipă. Sper din toată inima să reușim un rezultat pozitiv!”, a spus Gane pentru fcdinamo.ro. 

Dinamo este în formă bună înaintea derby-ului cu FCSB, cu două victorii consecutive în Liga 1. “Câinii” au trecut peste umilința de la Botoșani și vor să-i administreze a patra înfrângere din acest sezon echipei lui Toni Petrea. Pentru asta, au cerut chiar un control anti-doping

Derby-ul care a rămas în amintirea lui Jerry Gane

Jerry Gane a rememorat un derby disputat pe Arena Națională în 2017 în fața a 55.000 de fani în tribune. Dinamo s-a impus atunci cu 2-1, iar rezultatul a fost unul decisiv în lupta pentru titlu. FCSB pierdea coroana de campioană în fața Viitorului, iar “câinii” terminau pe podium.  

Reclamă

“Este un moment unic în carieră. L-am simțit ca jucător, apoi ca antrenor, știu gustul victoriei și vreau să mă bucur de fiecare moment al jocului. Cea mai frumoasă amintire? Succesul din 2017, cu Arena plină, 2-1 cu golul lui Hanca din penalty, în minutul 91. Am avut suporterii lângă noi, o atmosferă senzațională, a fost un meci de poveste!”, a spus Gane. 

Dinamo este pe locul 9 înaintea derby-ului cu FCSB. “Câinii” s-au apropiat la doar trei puncte de play-off și vor să confirme parcursul bun cu o victorie în fața marii rivale.  

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și