Închide meniul

Dinamo – Hermannstadt 1-1. "Câinii" au egalat din penalty și puteau da lovitura în finalul meciului

Antena Sport Publicat: 24 august 2020, 19:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:49

Reclamă
Dinamo – Hermannstadt 1-1. "Câinii" au egalat din penalty și puteau da lovitura în finalul meciului

SportPictures / Sport Pictures

Dinamo-Hermannstadt

Brazilianul Jo Santos a marcat un gol foarte frumos, după o execuție tipic sud-americană iar roș-albii erau la pământ. Mulțescu a mutat foarte bine la pauză, iar startul părții secunde a fost a ”câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un penalty neacordat, Dinamo a mai scos, în mod absolut corect, o altă lovitură de la 11 metri și Sorescu nu a ratat. Chiar la ultima fază, Sorescu putea da lovitura, numai că Figuiredo a scos în ultimul moment și meciul s-a terminat la egalitate.

Min. 90: S-a terminat meciul.

Min. 59: GOOOLLL Dinamo! Sorescu înscrie de la 11 metri şi o readuce pe Dinamo în joc.

Min. 45: Pauză pe Arena Naţională.

Reclamă

Min. 31: GOOOLLL Hermannstadt! Joalisson Santos preia şi îl învinge pe Straton cu o bombă din interiorul careului.

Min. 23: Ocazie pentru Hermannstadt! Bălan primeşte o centrare bună în faţa porţii dar reia defectuos cu capul.

Min. 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Partida va fi primul meci disputat de gruparea din Ştefan cel Mare după ce investitorii spanioli în frunte cu Pablo Cortacero au preluat pachetul majoritar de acţiuni.

LIVE SCORE | Dinamo şi Hermannstadt, campanii diferite de transferuri

Dinamo nu s-a remarcat prin campania prea activă de transferuri, singurele noutăţi fiind Vlad Achim, venit liber de contract şi polonezul Janusz Gol, semnat după despărţirea de Cracovia.

De partea cealaltă, Hermannstadt a profitat de patronajul său şi a reuşit o campanie de achiziţii spectaculoasă.

Rube Albes i-a primit sub comanda sa pe Claudiu Belu, Adrian Scarlatache, Luca Florică, Fabio Fortes şi Edson Pires. Totuşi, sibienii s-au despărtit de golgetherul de anul trecut, Gabriel Debeljuh, care a ajuns la campioana CFR Cluj.

Echipe de start:

Dinamo: Straton – Ehmann, Puljic, Bejan – G. Crețu, Al. Răuță, Vl. Achim, Sin – Sorescu, Neicuțescu, G. Crețu 

Hermannstadt: Figueiredo – Al. Vodă, Scarlatache, I. Stoica, S. Bușu – R. Pires, Dâlbea – Belu Iordache, Joalisson, Buzan – Ad. Bălan 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” Vezi toate știrile
Citește și