Închide meniul

Dinamo – Hermannstadt 2-0 | "Am arătat că suntem un grup unit!" Jucătorii lui Uhrin amână sărbătoarea: "Sezonul nu s-a terminat!"

Alexandru Ivan Publicat: 8 mai 2021, 20:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Reclamă
Dinamo – Hermannstadt 2-0 | "Am arătat că suntem un grup unit!" Jucătorii lui Uhrin amână sărbătoarea: "Sezonul nu s-a terminat!"

Mediafax Foto / Sports Pic via Hepta

Andrei Blejdea, după Dinamo - Hermannstadt 2-0

Andrei Blejdea a fost introdus pe teren în minutul 68, în locul lui Adam Nemec. Dusan Uhrin l-a scos în prelugiri, ca să mai obțină câteva secunde prețioase. Blejdea nu s-a supărat pe decizia lui Uhrin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Hermannstadt 1-0 | Reacția lui Andrei Blejdea

"Nu mi-a reproșat antrenorul nimic. A fost alegerea lui. Bine că am câștigat. Meci bun. Suntem pe o pantă ascendentă. Mai avem două meciuri, plus Cupa. Nu e niciun un secret pentru forma bună. Ne-am unit ca și grup și am arătat asta pe teren", a spus Andrei Blejdea, după Dinamo – Hermannstadt 1-0. 

Paul Anton a făcut "dubla" din două penalty-uri. Hermannstadt nu a expediat niciun șut pe spațiul porții lui Eșanu. 

"Avem două meciuri grele, cu primele două clasate. Așteptăm să ne ajute și rezultatele celorlalte echipe de sub noi. Europa o lăsăm puțin la o parte. În primul rând e oboseală în vestiar. E puțin stres. Încă nu s-a terminat sezonul", a mai spus Andrei Blejdea.

Dinamo, 4 victorii la rând

A fost a patra victorie consecutivă pentru Dinamo, care a reușit să evite matematic retrogradarea directă. În cel mai rău caz, "câinii" mai pot ajunge doar la baraj. 

Reclamă

Echipa pregătită de Dusan Uhrin are 27 de puncte, cu patru mai mult decât Viitorul, ultima echipă de pe loc de baraj. Constănțenii au însă un meci puțin disputat. 

În următoarea etapă, Dinamo va juca pe terenul lui FC Argeș, iar, în ultima rundă din play-out, "câinii" vor "acasă" cu Chindia Târgoviște. 

Până atunci, Dinamo are de disputat returul cu Astra din semifinalele Cupei României. În prima manșă, alb-roșiii au pierdut la limită, scor 0-1, la Giurgiu. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și