Închide meniul

Dinamo i-a interzis transferul carierei lui Deian Sorescu! Ar fi fost plătit regește

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 iunie 2021, 19:58

Dinamo i-a interzis transferul carierei lui Deian Sorescu! Ar fi fost plătit regește

Ionel Ganea l-a făcut praf pe Deian Sorescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dinamo a primit o ofertă de 400.000 de euro de la Legia Varșovia pe numele lui Deian Sorescu, scrie Pro Sport. „Câinii” nici nu au vrut să audă și au refuzat fără să stea pe gânduri. Sorescu poate pleca doar dacă i se achită clauza de reziliere în valoare de 1 milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo ține cu dinții de Deian Sorescu

Potrivit sursei citate, Legia era dispusă să-i ofere lui Deian Sorescu un salariu de 22.000 de euro pe lună. În acest moment, el câștigă la Dinamo doar 7.000 de euro.

Legia a înaintat și o ofertă ce include mai multe bonusuri, în funcție de performanțele lui Sorescu. Suma totală ar fi depășit 1 milion de euro, dar „câinii” au nevoie de bani acum și au refuzat și această variantă.

Deian Sorescu a fost cel mai bun jucător de la Dinamo în stagiunea recent încheiată. Liderul „câinilor” a jucat și în apărare și în atac, reușind să-și treacă în cont 8 goluri și 10 pase decisive în toate competițiile.

Sorescu a debutat și la echipa națională în amicalul României cu Georgia, pierdut rușinos de tricolori, scor 1-2. Grație evoluțiilor din stagiunea trecută, Sorescu a ajuns să volereze 1,4 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Clauza sa de reziliere este de 1 milion de euro.

Reclamă

Sorescu, lăudat de Mario Nicolae

Deian Sorescu a fost lăudat de Mario Nicolae, managerul general al „câinilor”. Acesta a dezvăluit că numeroase echipe din străinătate s-au interesat deja de căpitanul lui Dinamo. Nicolae a precizat că, în cazul în care Sorescu va pleca din Stefan cel Mare, transferul se va produce abia după ce echipele își definitivează loturile pentru sezonul următor.

„Nu s-a mai discutat nimic cu Deian legat de subiectul unui posibil transfer în străinătate în această vară. Suntem mândri că a fost convocat la naționala de seniori a României și este de apreciat evoluția lui din meciul cu Georgia. Cu siguranță, o să devină un jucător de bază al naționalei în viitor.

Există mai multe echipe din străinătate care doresc să îl transfere pe Deian Sorescu, orice antrenor și club și-ar dori un jucător cu astfel de calități. Este foarte devreme să vorbim despre plecarea lui Deian, din moment ce toate echipele sunt în vacanță”, a declarat Mario Nicolae, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și