Închide meniul

Dinamo i-a stabilit prețul lui Deian Sorescu, după hattrick-ul cu FC Voluntari. Anunțul făcut de Iuliu Mureșan

Alexandru Ivan Publicat: 19 iulie 2021, 23:25

Dinamo i-a stabilit prețul lui Deian Sorescu, după hattrick-ul cu FC Voluntari. Anunțul făcut de Iuliu Mureșan

Deian Sorescu, ofertat de FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Iuliu Mureșan, despre Deian Sorescu
  • Cât vrea Dinamo pe „perla” sa

„Bombardierul” Deian Sorescu a făcut meciul vieții împotriva lui FC Voluntari. A înscris cu două șuturi de la distanță și o fază individuală în care a depășit trei adversari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo i-a stabilit prețul lui Deian Sorescu

„Câinii” sunt entuziasmați de evoluția lui Sorescu. Iuliu Mureșan e optimist că poate obține până la un milion de euro de pe urmele „perlei” dinamoviștilor.

„Sorescu trebuie remarcat pentru că a dat trei goluri. Știam că sunt trei-patru jucători care pot rezolva meciul, primul este Sorescu. Prețul lui Sorescu o să fie 1 milion de euro, dacă mai dă trei-patru goluri”, a declarat Iuliu Mureșan, după Dinamo – FC Voluntari 3-2.

Reclamă

Primul gol al lui Sorescu a venit după un contraatac ca la carte purtat de „câini”. Căpitanul lui Dinamo a primit mingea în careul advers, și-a culcat trei adversari cu fentele sale, și a șutat necruțător pentru Rîmniceanu, cu piciorul stâng.

Al doilea gol al lui Sorescu a venit după o intercepție a „câinilor” la mijlocul terenului. Sorescu a avansat nestingherit spre poartă, neîntâmpinat de vreun adversar, iar șutul său de la 25 de metri l-a păcălit la Rîmniceanu.

Reclamă

Al treilea gol a venit după o fază fixă. Sorescu a șutat violent, mingea a lovit în cap un adversar și a fost deviată în poarta lui Voluntari.

Iuliu Mureșan: „Sper că am venit cu noroc la echipă”

Cu uriașe probleme financiare, Iuliu Mureșan speră ca victoria cu FC Voluntari să reprezinte începutul redresării pentru Dinamo.

„Suntem în urmă cu pregătirea. Avem singurul lot din România fără străini. Este un merit extraordinar al echipei, al antrenorului și al spectatorilor. A fost un meci fantastic, l-am trăit foarte intens. Sper că am venit cu noroc la echipă”, a mai spus Iuliu Mureșan.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo va juca în runda următoare pe terenul celor de la FC U Craiova 1948. Meciul va avea loc luni, 26 iulie.

 

 

 

 

 

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo