Închide meniul

Dinamo, încă o lovitură cruntă! Riscă depunctarea după ce a pierdut un proces la TAS. Suma de care are nevoie urgent clubul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 octombrie 2021, 8:27

Dinamo, încă o lovitură cruntă! Riscă depunctarea după ce a pierdut un proces la TAS. Suma de care are nevoie urgent clubul

DDB, mesaj înainte de Rapid - Dinamo

Hepta

Conform fanatik.ro, Dinamo are la dispoziție o lună pentru a achita 50.000 de euro, sumă pe care i-o datorează lui Mustoe. Acesta ajungea la Dinamo, în 2019, dar nu stătea decât câteva luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul stânga cere 50.000 de euro după ce i-a acuzat pe oficialii clubului că i-ar fi falsificat semnătura prin care acesta accepta rezilierea contractului.

Iuliu Mureșan a anunțat două transferuri noi la Dinamo

Iuliu Mureșan a dezvăluit că doi fotbaliști străini vor ajunge la Dinamo, un fundaș dreapta și un atacant, fără să le dea numele. Oficialul câinilor a recunoscut că aceștia sunt în urmă cu pregătirea, dar „câinii” sunt acoperiți în cazul în care noile achiziții nu vor da randament.

„Mai trebuie să vină un atacant și un fundaș dreapta, nu sunt români. Sunt pe filiera lui Mircea Rednic, el îi aduce. Are ochi la jucători. E clar că aducem fotbaliști nepregătiți, care s-au antrenat doar individual. În iarnă situația va fi diferită. În plus, acești jucători noi au o clauză care ne permite să renunțăm la ei în ianuarie”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit digisport.ro.

Iuliu Mureșan a mai spus că Dinamo, din cauza problemelor financiare, nu-și permite să-și plătească toți fotbaliștii, astfel că Mircea Rednic a început deja curățenia. Țîră, Nica și Răuță nu mai sunt doriți în Ștefan cel Mare.

Reclamă

„Ne-am fixat un target la bugetul de salarii și nu vrem să ajungem să fim în situația de incapacitate de plată, altfel intrăm faliment. Trebuie să nu depășim acea limită. Pentru a nu intra în faliment, nu putem să achităm salariile tuturor celor care sunt în lot momentan. Nu e loc pentru toți. Avem o limită în care trebuie să ne încadrăm. Nu știu dacă vor pleca toți trei (n.r.- Țîră, Nica și Răuță), dar din ăștia”, a mai spus Iuliu Mureșan.

Dinamo trăieşte periculos. E penultima în Liga I, cu doar 7 puncte acumulate după 12 etape.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și