Închide meniul

Dinamo îşi caută antrenor! Dusan Uhrin, tentat de o revenire în Ştefan cel Mare. Cine este favorit să vină pe banca alb-roşiilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2021, 10:56

Dinamo îşi caută antrenor! Dusan Uhrin, tentat de o revenire în Ştefan cel Mare. Cine este favorit să vină pe banca alb-roşiilor

Dusan Uhrin îşi doreşte să vină la Dinamo

SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES via Hepta

Fanii din DDB şi-au dorit să aducă un alt antrenor italian, dar au fost refuzaţi de Cristiano Bergodi. Din informaţiile AS.ro, Vasile Miriuţă are cele mai mari şanse să vină pe banca alb-roşiilor. Acesta este într-o relaţie bună cu Iuliu Mureşan şi poate reveni la echipa pe care a mai pregătit-o în sezonul 2017-18.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo îi caută înlocuitor lui Dario Bonetti

Conducătorii clubului au şi variante de rezervă. Fostul antrenor al lui Dinamo, Duşan Uhrin, s-a anunţat dispus să se întoarcă la gruparea din Ştefan cel Mare.

Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo, dar, dacă mă sună, poate mă întorc”, a declarat Dușan Uhrin, potrivit playsport.ro.

Pe lista lui Iuliu Mureşan au fost şi Adi Mutu şi Mircea Rednic. Liber de contract, „Puriul” este şi favoritul fanilor.

Mircea Rednic poate să fie surprinzător. În momentul acesta, dezamăgirea suporterilor este foarte mare, există tentația să te indepartezi de echipă decât să te apropii. Rednic dacă ar veni, ar crea o emulație în jurul echipei. Noi nu așteptam rezultate, am început acest sezon asumandu-ne că avem un lot de copii, cu un lot de Liga 2, care încearcă să supraviețuiască. Cu plombele acestea, pe care toți îi critică după un singur meci, că sunt bătrani, că nu aleargă, nouă ne trebuia niște calmitate. Pe mine mă bucură venirea lui Torje, a lui Cosmin Matei. Mi-ar plăcea ca Mircea Rednic să fie noul antrenor al echipei.

Reclamă

Nu există o nemulțumire pentru Dario Bonetti, dar dupa ce iei bataie cu 0-6 în meciul cu eterna rivală. Nu se aștepta nimeni la Dario să facă minuni, dar nici sa nu aibă nicio reacție când Filip a fost eliminat și sa nu faci nicio schimbare și după pauză să bagi un atacant. Probabil de aici au început aceste nemulțumiri, el are acea aura de la ‘minunea de la Liberec’”, a declarat Alex Conovaru pentru sport.ro.

Dario Bonetti ar fi plecat de la Dinamo

Bonetti s-a întâlnit în cursul zilei de marți cu oficialii lui Dinamo pentru a discuta despre viitorul său la echipă. În urma ședinței, cele două părți au încheiat colaborarea.

Până la numirea unui nou antrenor, secundul Iulian Mihăescu a condus ultimul antrenament al „câinilor”. Între timp, Sorin Colgeag a fost numit antrenor interimar.

Reclamă 4 / 0/3

Doar opt meciuri a rezistat Dario Bonetti pe banca lui Dinamo în cel de-al doilea său mandat. Acesta a înregistrat două victorii și cinci înfrângeri și a lăsat-o pe Dinamo pe locul 14 în Liga 1.

Recomandări
  • Dario Bonetti nu mai este antrenorul lui Dinamo
  • Ce variante are Iuliu Mureşan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și