Închide meniul

Dinamo l-a prezentat oficial pe Juan Camara! "A trecut cu bine vizita medicală!"

Silviu Corneanu Publicat: 9 septembrie 2020, 8:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reclamă
Dinamo l-a prezentat oficial pe Juan Camara! "A trecut cu bine vizita medicală!"

Instagram Dinamo Bucureşti

Juan Camara, prezentat oficial la Dinamo

Pe lângă jucătorii aduşi până în acest moment, Dinamo s-a mai înţeles cu încă trei: Jorge Pombo – mijlocaş, 26 de ani; Guillermo Fernandez Hierro – atacant, 27 de ani; Tomas Mejias Osoriu – goalkeeper, 31 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Camara, prezentat oficial la Dinamo

"Bun venit la Dinamo București, Juan Camara!

București, 9 septembrie 2020. Transferat temporar de la clubul polonez Jagiellonia Białystok, fotbalistul spaniol Juan Camara a trecut vizita medicală efectuată la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) și a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a declarat directorul sportiv Rufo Collado.

6 este numărul cluburilor la care a evoluat Juan Camara în carieră: Villarreal, Barcelona, Girona și Reus (Spania), Miedz Legnica și Jagiellonia Białystok (Polonia).

3 meciuri a jucat Juan Camara în acest sezon pentru Jagiellonia Białystok, două în campionat și unul în Cupa Poloniei.

Reclamă
Reclamă 4

54 de meciuri, 5 goluri și 4 pase decisive are Camara în prima ligă din Polonia pentru Miedz Legnica (2018-2019) și Jagiellonia Białystok (2019-2020).

1 meci în Champions League a jucat Juan Camara pentru marea echipă a Barcelonei, pe 9 februarie 2015, scor 1-1 în deplasare cu Bayer Leverkusen.

Pentru Barcelona a mai evoluat într-o partidă din Cupa Spaniei, pe 10 februarie 2016, scor 1-1 pe terenul celor de la Valencia.
La echipa secundă a Barcelonei are 61 de meciuri, 12 goluri și 8 pase decisive.

Reclamă

51 de meciuri și 6 goluri are Juan Camara în al doilea eșalon din Spania, Segunda Division, pentru Villarrreal B, Barcelona B, Girona și Reus", se arată în comunicatul remis de Dinamo.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:26

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY ! Startul, amânat pentru ora 19:30

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și