Închide meniul

Dinamo negociază cu Gabi Torje. „Fanii trebuie să aibă răbdare, nu vor avea parte de transferuri spectaculoase prea curând!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2021, 9:39

Dinamo negociază cu Gabi Torje. „Fanii trebuie să aibă răbdare, nu vor avea parte de transferuri spectaculoase prea curând!

Gabi Torje revine la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Din cauza problemelor financiare grave cu care se confruntă, „câinii” au interzis de la FIFA să transfere jucători cu bani. Totul a pornit de la reclamația făcută de fundașul spaniol Isma Lopez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo negociază cu Gabi Torje. Mario Nicolae, mesaj îngrijorător pentru fani

Da, Torje e o variantă pentru Dinamo. Discutăm zilnic cu mister Uhrin și vom vedea până la final ce va fi. Sunt foarte mulți jucători interesanți pentru Dinamo care ezită să dea un răspuns acum.

Sunt jucători în vacanță, sunt jucători din străinătate, care așteaptă oferte tot de afară. Am un mesaj pentru fanii noștri. Trebuie răbdare, nu vom avea parte de transferuri interesante sau spectaculoase prea curând.

Ne vom mișca greu, așa cum am făcut noi, ca nație”, a spus Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, la digisport.ro.

Isma Lopez nu este singurul spaniol care a reclamat-o pe Dinamo la FIFA. Borja Valle şi Rene Roman au câştigat, în primă instanţă, litigiile pe care le aveau cu clubul din Ştefan cel Mare şi trebuie să primească o „avere”. Spaniolii pot recupera, de la fosta lor echipă, nu mai puţin de 420.000 de euro.

Reclamă

Dinamo, tot mai aproape de dezastru. „Câinii” vor să îşi depună memorii

Alexandru Răuță (28 de ani), mijlocașul lui Dinamo, anunţă că atât el, cât şi coechipierii săi, acceptă tot mai greu situaţia dificilă din Ştefan cel Mare. „Câinii” au de gând să îşi depună memorii, dacă apele nu se liniştesc la gruparea din Capitală.

Nu mai putem continua nici noi așa, mai ales dacă nu vine un sponsor sau un investitor serios. O să vedem ce facem, dar la un moment dat o ne depunem și noi memorii. Am tot dus greul, dar avem și familii. Situație e grea, nu știm ce va urma. Nu știm nimic. Tot vin datorii din urmă. Suporterii s-ar descurca cu salariile, însă există restanțe din spate”, a spus Răuţă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și