Închide meniul

Dinamo nu are bani, dar prelungeşte contractele jucătorilor. Italienii lui Mihalcea au fost convinşi să rămână!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2020, 18:24

Dinamo nu are bani, dar prelungeşte contractele jucătorilor. Italienii lui Mihalcea au fost convinşi să rămână!

SportPictures / Razvan Pasarica / Sport Pictures

Mattia Montini a semnat un nou contract cu Dinamo

Cristiano Bergodi îşi poate lua astfel gândul de la Mattia Montini. Atacantul dorit de Universitatea Craiova a semnat o nouă înţelegere cu alb-roşiii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mattia Montini rămâne la Dinamo

Anunţul a fost făcut de Ionel Dănciulescu. Directorul sportiv al câinilor este convins că Diego Fabbrini şi Riccardo Piscitelli vor urma exemplul conaţionalului lor.

Mai sunt doi jucători care nu și-au prelungit contractele, nu cred că vor fi probleme. Mattia Montini și-a prelungit contractul. La Fabbrini e rezolvată situația, nu e o problemă. Și Piscitelli e rezolvat”, a spus Dănciulescu la Digi Sport.

Montini a înscris patru goluri în această ediţie de campionat şi nu a putut să o ajute pe Dinamo să se califice în play-off. În total, atacantul de 28 de ani a punctat de 17 ori în 40 de apariţii în Liga 1. Montini ar fi fost o ţintă şi pentru Cristiano Bergodi, noul antrenor al Universităţii Craiova.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și