Închide meniul

Dinamo nu ştie să înscrie goluri urâte :). Reuşită de poveste a lui Paul Anton! A trimis sub transversală de la 35 de metri!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2020, 19:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Dinamo nu ştie să înscrie goluri urâte :). Reuşită de poveste a lui Paul Anton! A trimis sub transversală de la 35 de metri!

Captură Digi Sport

Paul Anton a marcat cu o execuţie remarcabilă

În minutul 77 al meciului cu Poli Iaşi, mijlocaşul câinilor a trimis un trasor impresionant, de la aproximativ 35 de metri. Nu i-a dat nicio şansă maghiarului dintre buturile oaspeţilor, Levente Bosz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Anton, golul etapei în meciul Dinamo – Poli Iaşi

Execuţia lui Paul Anton s-a dus sub bara transversală şi a dus scorul la 3-1. A fost al doilea gol reuşit de mijlocaşul de 29 de ani după revenirea la Dinamo. Internaţionalul român a înscris şi în succesul cu FC Voluntari, de luna trecută.

"Câinii" s-au impus cu 4-1 şi au arătat cea mai bună formă în ofensivă din această ediţie de campionat. Deian Sorescu (16), Adam Nemec (58) şi Gueye (86) au marcat celelalte goluri ale lui Dinamo.

Etapa trecută dinamovistul Camara a reuşit unul dintre golurile anului în fotbal. A marcat de la centrul terenului în meciul cu FC Argeş. Portarul a fost luat prin surprindere de şutul expediat din apropierea liniei de la centrul terenului, iar mingea s-a oprit în plasă, spre uluiala celor prezenţi pe teren.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și