Închide meniul

Dinamo, pe marginea prăpastiei! Ante Puljic anunţă dezastru dacă nu intră salariile. "Mai mulți jucători vor pleca. Suntem sătui de promisiuni, de minciuni!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2021, 6:14

Dinamo, pe marginea prăpastiei! Ante Puljic anunţă dezastru dacă nu intră salariile. "Mai mulți jucători vor pleca. Suntem sătui de promisiuni, de minciuni!"

Hepta

Ante Puljic anunţă dezastrul la Dinamo

"Ne-a promis că vor găsi niște bani și ne vor plăti două salarii, vom vedea. Nu cred că banii vin de la Cortacero, vedem… Promisiunea e că mâine intră banii respectivi. Dacă nu se rezolvă, mai mulți jucători vor pleca… Suntem sătui de promisiuni, de minciuni!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cam cu o lună în urmă a fost o prupunere să ne reducem salariile la jumătate, am înțeles că sunt datorii și cu banii economisiți s-ar plăti din restanțe, dar… Dacă erai neplătit o lună, două, ai spune ok, însă noi sutem așa de cinci luni”, a spus Puljic, la reunire.

  • Dan Negru este invitatul special al lui Cătălin Oprişan, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE, vineri, de la 10:30. Urmăreşte ediţia de mâine pe www.as.ro/live

Fanii-investitori de la Dinamo au anunţat că au plătit o parte din salarii

Pe lângă promisiunile lui Pablo Cortacero, au existat şi certitudinile venite dinspre fanii- investitori din proiectul "Doar Dinamo Bucureşti". Aceştia au anunţat, miercuri, că au virat banii pentru un salariu al jucătorilor.

"DDB a achitat astăzi un salariu jucătorilor de la prima echipă, a căror situație contractuală cu Dinamo este un pic mai limpede, cum sunt Andrei Bani, Valentin Borcea, Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore și alți câini de-ai noștri.

Totodată, DDB a achitat astăzi un salariu și la echipa a II-a. DDB continuă discuțiile cu toți jucătorii și membrii staff-ului. Sperăm ca împreună să găsim cele mai bune soluțiil în vederea depășirii situației atât de delicate în acest moment la Dinamo. Pe măsură ce aceste discuții se vor concretiza, vom reveni cu detalii", a anunţat Peluza Cătălin Hîldan pe Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și