Închide meniul
EXCLUSIV

Dinamo poate da lovitura! Vali Lazăr e gata să revină în Ștefan cel Mare: ”Am mai trecut printr-o insolvență!” De ce depinde mutarea

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 7 iulie 2021, 13:58

Dinamo poate da lovitura! Vali Lazăr e gata să revină în Ștefan cel Mare: ”Am mai trecut printr-o insolvență!” De ce depinde mutarea

Vali Lazăr poate reveni la Dinamo

Profimediaimages

Dinamo poate da lovitura pe piața transferurilor, prin aducerea lui Vali Lazăr. Mijlocașul este dispus să revină, dacă planul de ieșire din insolvență este unul bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmi doresc să rămân acasă. Fetița trebuie să înceapă clasa 0, cel mic grădinița și nu aș vrea să-i mai duc pe drumuri. Doar dacă este un contract foarte bun.

M-aș întoarce la Dinamo, de ce nu. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu insolvența, când li se va ridica interdicția de transferuri. În funcție de asta voi alege ceva. Dacă oamenii vor apela la mine și suntem ok și planul de reorganizare cu insolvența va fi bun, da”, a declarat Vali Lazăr într-un interviu pentru AntenaSport.

Dinamo poate da lovitura

Lazăr nu se teme de insolvență. Jucătorul de 31 de ani a mai trecut prin așa ceva cu Dinamo. Acesta consideră că echipa din Ștefan cel Mare poate supraviețui.

Nu îmi este teamă de insolvență, am mai trecut prin asta. Dacă asta este singura soluție ca echipa să meargă mai departe și să nu ajungă în faliment, cred că e o decizie înțeleaptă.

Reclamă

Și dacă începe cu mai puțini jucători sau cu juniori și se ridică interdicția de transferuri poți să aduci 10-12 jucători. Poți să o duci până în decembrie.

În decembrie mai aduci niște jucători liberi de contract. Poți să faci o echipă competitivă cu un plafon de salarii în insolvență bun pentru România sau mediu”, a mai spus Vali Lazăr.

Vali Lazăr merge pe mâna fanilor

Fanii sunt cei care au ținut echipa pe linia de plutire până în acest moment. Lazăr consideră că aceștia o pot face și în pe mai departe.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă suporterii au susținut până acum echipa, o pot face și de acum încolo”, susține Lazăr.

În acest moment, Vali Lazăr are 31 de ani, fiind cotat la 400.000 de euro. Mijlocașul este liber de contract după despărțirea de Al-Shahania.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și