Închide meniul

Dinamo-Poli Iaşi 1-1. Câinii roşii, lăsaţi pe loc de retrogradare de Mircea Rednic. Andrei Cristea a marcat pentru moldoveni!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2020, 14:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Dinamo-Poli Iaşi 1-1. Câinii roşii, lăsaţi pe loc de retrogradare de Mircea Rednic. Andrei Cristea a marcat pentru moldoveni!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Cristea a marcat din penalty

Dinamo a fost egalată în minutul 84 de Iaşiul lui Rednic şi rămâne pe loc de retrogradare. Dinamoviştii au fost urmăriţi de galerie înaintea meciului. Fanii alb-roşiilor i-au aşteptat pe jucători la Săftica. Alaiul s-a mutat la stadion, dar n-a avut voie la meci. Dinamo a avut o bară şi a marcat repede. Sorescu a dat gol din penalty. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot dintr-un penalty dat uşor a egalat şi Iaşiul, pe final. Cristea l-a bătut spectaculos. Dinamo ramâne pe loc de retrogradare, iar jucătorii lui Mircea Rednic au un punct peste! 

Dinamo – Poli Iaşi 1-1

Min. 90+3: Final de meci în Ştefan cel Mare. Dinamo face un nou pas greşit şi rămâne pe loc de retrogradare!

Min. 85: Goool Iaşi! Andrei Cristea transformă lovitura de la 11 metri.

Min. 84: Penalty pentru Iaşi! Skovajsa are o intrare imprudentă, iar centralul dictează punctul cu var.

Reclamă

Min. 82: Ionuţ Şerban trimite cu capul pe lângă poartă.

Min. 66: Bară pentru Dinamo. Neicuţescu loveşte bara de la aproximativ 20 de metri.

Min. 46: A început repriza secundă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: Pauză.

Min. 28: Ocazie pentru Iaşi! Grădinaru trece pe lângă egalare. Mingea trimisă de el a trecut puţin pe lângă poartă.

Min. 14: Ocazie pentru Iaşi.Luckassen trimite cu capul puţin pe lângă poarta celor de la Dinamo.

Min. 9: Goool Dinamo! Sorescu transfromă lovitura de la 11 metri.

Min. 8: Penalty pentru Dinamo. Centralul partidei dictează lovitură de la 11 metri după un contact între Şerban şi Sorescu.

Min. 2: Bară pentru Dinamo. Mihaiu loveşte transversala din 7 metri.

Min. 1: A început meciul.

Reclamă

Echipele de start: 

Dinamo: Straton – Sorescu, Puljic, M. Popescu, Skovajsa – Mihaiu, Mrzljak, Răuță – Neicuțescu, Montini 

Poli Iaşi: Axinte – Rodny Lopes, Fomba, Frăsinescu, S. Șerban – Mihalache, Passaglia – Grădinaru, Platini, Horșia – Luckassen

Alb-roşiii tocmai au dat lovitura şi au obţinut primul succes după aproape cinci luni de aşteptare. Au învins-o pe Academica Clinceni cu 3-1. Astăzi au şansa de a-şi menţine invincibilitatea, pe teren propriu, cu moldovenii.

Fanii lui Dinamo s-au adunat la baza de la Săftica pentru a-şi încuraja favoriţii. A fost atmosferă de zile mari, chiar dacă echipa lui Adrian Mihalcea este pe penultimul loc în Liga 1

Dinamo poate părăsi locurile retrogradabile

Dinamo are cu un singur punct mai puţin decât Poli Iaşi. Ambele echipe tocmai au fost eliminate din semifinalele Cupei României. Câinii au fost eliminaţi de FCSB (0-3, 0-1), iar echipa lui Rednic a pierdut în dublă manşă cu Sepsi (1-5, 0-3).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și