Închide meniul

Dinamo, probleme fără sfârșit! Abia și-a plătit jucatorii, dar clubul are noi datorii. Cât trebuie să scoată din buzunar fanii din DDB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2021, 8:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Dinamo, probleme fără sfârșit! Abia și-a plătit jucatorii, dar clubul are noi datorii. Cât trebuie să scoată din buzunar fanii din DDB

Hepta

Probleme fără sfârșit pentru Dinamo

Dinamo traversează cea mai neagră periodadă din istoria clubului. Echipa lui Jerry Gane este pe locul 13 în Liga 1 și n-a mai câștigat de mai bine de o lună. În ultima etapă, "câinii" au fost "demolați" de Viitorul pe teren propriu, 0-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă rezultatele neconcludente, Dinamo are și mari probleme financiare. Fanii din DDB abia anunțaseră că au plătit salariile pentru luna ianuarie și deja s-au trezit cu datorii noi.

Dinamo, datorii peste datorii

Potrivit Fanatik, Ionel Augustin și Gheorghe Mihali, angajați ai clubului, au depus memoriu pentru recuperarea a cinci salarii restante. Camera de Soluționare a Litigiilor le-a dat câștigat de cauză. Prin urmare, Dinamo este nevoită să scoată din buzunar 50.000 de euro.

Ionel Augustin este antrenorul echipei U17 a "câinilor", în timp ce Gheorghe Mihali pregăteștii juniorii de la U19.

“Mă aflu într-o situație critică, sunt foarte afectat. Mi-am depus memoriu la FRF, am cinci salarii restante și nu credeam, vreodată, că o să trec prin așa ceva. Nu aș fi făcut așa ceva, dacă m-ar fi sunat oricine, Discobolul, portarul de la RIN, nu știu, cine conduce acest club!”, a declarat Ionel Augustin, la începutul lunii februarie. 

Reclamă

În proces cu Dinamo mai sunt Cosmin Contra și secundul său, Javi Reyes. O decizie definitivă în privința restanțelor celor doi ar putea fi luată pe 4 martie.

DDB speră să scape de toate datoriile până la data de 31 martie. În acest fel, clubul poate să-și depună dosarul pentru cupele europene. Dacă Dinamo va renunța la Europa, "câinii" au timp până pe 30 aprilie să se concentreze pe obținerea licenței pentru sezonul viitor de Liga 1. Pentru asta, Dinamo are nevoie de peste 800.000 de euro. 

Dinamo, un alt sezon ratat

Dinamo n-a mai dat gol de cinci meciuri în campionat. În acest interval, formația din Ștefan cel Mare a pierdut de patru ori. "Câinii" au printre cele mai slabe ofensive din Liga 1, cu 23 de goluri în 26 de etape.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo n-a mai prins play-off-ul din sezonul 2016/2017. De atunci, formația din Ștefan cel Mare s-a zbătut zadarnic în play-out, pe care, de altfel, a reușit să-l câștige o singură dată.

Dinamo se pregătește acum de duleul din "sferturile" Cupei României cu Dunărea Călărași. Formația din Ștefan cel Mare poate să-și salveze sezonul dacă va câștiga această competiție. "Câinii" nu au mai triumfat în Cupă din 2012, când o învingeau în finală pe Rapid.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și