Închide meniul

Dinamo – Rapid | Gabi Torje, gol de poveste în derby! Execuție fabuloasă a căpitanului „câinilor”

Alexandru Ivan Publicat: 23 octombrie 2021, 22:10

Dinamo – Rapid | Gabi Torje, gol de poveste în derby! Execuție fabuloasă a căpitanului „câinilor

Gabriel Torje, "dublă" în Dinamo - Gaz Metan

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Gabi Torje, gol de poveste în derby
  • Execuție fabuloasă a căpitanului „câinilor”

Dinamo a început tare meciul cu Rapid și a fost aproape de deschiderea scorului în două rânduri, după ce Dragoș Grigore a pasat la adversar de fiecare dată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Torje, gol senzational în Dinamo – Rapid

Dinamo a ieșit hotărâtă și în repriza a doua. Eforturile „câinilor” s-au concretizat în repriza a doua, când Gabi Torje ne-a adus aminte ce jucător a fost odată.

Torje, căruia Mircea Rednic i-a încredințat banderola de căpitan, a prins un șut spectaculos, din prima, după o pasă a lui Deian Sorescu. Mingea s-a dus pe colțul scurt, aproape de vinclu, lăsându-l fără speranță pe Horatiu Moldovan.

Reclamă

A fost al treilea gol din acest sezon al lui Gabriel Torje. El a mai punctat în meciurile cu FC Botoșani (1-2) și UTA Arad (2-2).

Torje a revenit la Dinamo în septembrie 2021, liber de contract. În prezent, el este cotat la 350.000 de euro.

Reclamă

Gabriel Torje: „Vrem să învingem echipa care a bătut campioana”

Gabriel Torje a transmis un mesaj războinic încă dinaintea derby-ului cu Rapid. Acesta vrea ca Dinamo să rupă blestemul celor 9 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

Derby-urile, meciurile mari te fac să te simți fotbalist, cele în care trebuie să-ți demonstrezi valoarea, că ai un caracter puternic, mai ales în situația noastră, una grea. Avem puține puncte, trebuie să arătăm că suntem o echipă valoroasă. Dinamo altădată era de temut și toți care jucau cu Dinamo veneau cu coada între picioare.

Acum toată lumea când joacă cu Dinamo se gândește să facă puncte, să câștige, dar cu siguranță vom întoarce acest lucru, toată lumea va veni să joace cu Dinamo cu teamă, pentru că Dinamo este o echipă valoroasă. Ceea ce contează este să fim montați 100%, să dăm tot ce avem mai bun, tot ce am pregătit la antrenament și să le demonstrăm suporterilor, care au fost mereu alături de noi, că trebuie să fie în continuare alături de echipă.

Reclamă 4 / 0/3

La Rapid există un entuziasm, mereu a rămas o atmosferă bună în sânul echipei. Am prieteni acolo, știu că indiferent de ce s-a întâmplat la meciuri a fost atmosfera bună. Au experiență, entuziasm, vin după o victorie cu CFR, asta ne motivează mai mult, vrem să învingem echipa care a bătut campioana”, a spus Gabriel Torje într-o conferință de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”