Închide meniul
EXCLUSIV

Dinamo – Rapid | „Mircea Rednic nu și-a dorit niciodată un lider în echipă”. Dănuț Lupu surprinde înaintea derby-ului. Ce a spus despre Mihai Iosif

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 octombrie 2021, 15:57

Reclamă
Dinamo – Rapid | „Mircea Rednic nu și-a dorit niciodată un lider în echipă. Dănuț Lupu surprinde înaintea derby-ului. Ce a spus despre Mihai Iosif

Dănuţ Lupu a prefațat derby-ul Dinamo - Rapid

Sport Pictures via Hepta

Giuleștenii vin după victoria cu CFR Cluj și sunt pe loc de play-off. În schimb, Mircea Rednic are o misiune de dificilă. Câinii sunt fără succes de nouă meciuri și ocupă penultimul loc în clasament. Situația este una disperată la gruparea din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuț Lupu a prefațat derby-ul Dinamo – Rapid

Fostul internațional român e convins că numai Mircea Rednic ar putea să o revitalizeze pe Dinamo. A făcut o declarație surprinzătoare la adresa „Puriului”.

În aceste derby-uri nu cred că există o favorită, se poate întâmpla orice. E un plus pentru Rapid, vin după victoria cu CFR. Dar cred că Mircea Rednic va reuși să facă ceva bun în acest moment cheie. Din câte îl cunosc eu pe Rednic, niciodată nu și-a dorit să aibă un lider în echipă. Liderul a fost el, ca antrenor!

Rednic are mai multă experiență ca Mihai Iosif și nu putem să-i punem pe picior de egalitate. Mircea are și un campionat luat, mult mai multe meciuri în prima ligă. Totuși, e foarte greu să vii la o echipă care vine după atâtea înfrângeri. Va fi greu până la prima victorie, moment în care și jucătorii vor aborda altfel meciurile. Când intri într-o pasă proastă, nu prea îți iese nimic„, a declarat Dănuț Lupu în exclusivitate pentru AS.ro.

Lupu l-a lăudat pe Mihai Iosif, cel care nu are licență PRO și i s-a interzis să dea indicații de pe bancă.

Reclamă

Iosif e antrenorul care dă peste cap regulile. Până la urma, nu trebuie să fii un antrenor foarte bun, nu trebuie să ai o licență ca să fii antrenor. E meritul lui, fiindcă el a promovat cu Rapid. A făcut atmosferă în sânul echipei, trebuie să recunoaștem că îl ajută foarte mult Săpunaru și Grigore„, a precizat cel care a câștigat titlul atât cu Dinamo, cât și cu Rapid.

Dinamo mută decisiv pe piața transferurilor și are amintiri plăcute din confruntările cu trupa din Grant. Are cinci victorii la rând în disputele cu Rapid. Totuși, ultimul lor meci direct a avut loc în 2015. Flavius Stoican îi pregătea atunci pe „câini”, iar pe banca alb-vișiniilor era Cristi Pustai.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și