Închide meniul

Dinamo, salvată de pe mâna spaniolilor? "Câinii" negociază cu un miliardar turc: "Se poate realiza acordul"

Alexandru Ivan Publicat: 10 martie 2021, 16:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Dinamo, salvată de pe mâna spaniolilor? "Câinii" negociază cu un miliardar turc: "Se poate realiza acordul"

Hepta

Dinamo, salvată de Cortacero?

Salvare nesperată pentru Dinamo. Un miliardar turc e gata să preia echipa de la Pablo Cortacero. Clubul din Ștefan cel Mare a fost adus aproape de faliment de investitorii spanioli. Dinamo și Abdullah Kigili s-au mai aflat în discuții și anul trecut. Cele două părți au fost aproape de o înțelegere în luna decembrie. Discuțiile se vor relua la finalul lunii martie sau începutul lui aprilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, în negocieri cu un miliardar turc

"Pasul cel mai important e să luăm licența. Pe viitor, da, e nevoie de un investitor. Discuția cu investitorul turc a fost, nu vreau să spun acum de ce nu s-a închis contractul. Turcii au fost de acord, dar a fost reticență financiară și nu am vrut să închei acel contract în decembrie. Mai ales că spaniolii erau cum erau. Îmi era frică de un aspect financiar cerut de ei.

"A rămas să reluăm discuția la finalul lunii martie sau în aprilie. Da, se poate realiza acordul. Și atunci s-ar fi făcut dacă eram de acord. A fost o chestie financiară. Da, mi-a fost frică. Nu pot da detalii. Spaniolii erau doar după furat și după bani și mi-a fost frică să fac acel contract", a explicat directorul de marketing de la Dinamo, Radu Birlică, pentru GSP.ro.

 Abdullah Kigili are 77 de ani și este vicepreședintele clubului Fenerbahce. Compania ce îi poartă numele deține 2225 de magazine în afara Turciei. El are multe și în interiorul granițelor.

Dinamo suferă și pe plan sportiv. În campionat, echipa lui Jerry Gane este doar pe locul 13. "Câinii" n-au mai câștigat de cinci meciuri în Liga 1. 

Reclamă
Reclamă 4

„Sunt vremuri grele, grele de tot. Spaniolii nu au mai apărut, DDB încearcă să rezolve problemele și să strângă banii de tot. E o situație pe care nu am mai întâlnit-o la niciun club în 12 ani", a mai spus Radu Birlică. 

Dinamo a suferit eșecuri drastice în acest sezon. "Câinii" au fost umiliți pe teren propriu de Viitorul, 0-5, și au pierdut făra drept de apel la Botoșani, 0-4. De altfel, echipa lui Gane nu a câștigat nicio partidă în fața formațiilor care ocupă acum locurile de play-off. 

Dinamo a vrut să-l aducă pe Mircea Rednic în locul lui Jerry Gane

Suporterii acționari au decis să ia măsuri după serie dezastruoasă din Liga 1. Aceștia l-au contactat pe Mircea Rednic ca să-l aducă pe banca lui Dinamo, în locul lui Jerry Gane.

Reclamă

Puriul" nu este dispus să revină în Ştefan cel Mare, mai ales că situaţia de la club este una incertă. Mircea Rednic le-a transmis suporterilor că, până la vară, nu ia în calcul nicio mutare.

Dinamo va juca în următoarea etapă de Liga 1 pe teren propriu cu FC Argeș. După aceea, "câinii" se vor deplasa la Poli Iași. 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și