Închide meniul

Dinamo, salvată de pe mâna spaniolilor? "Câinii" negociază cu un miliardar turc: "Se poate realiza acordul"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 martie 2021, 16:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Dinamo, salvată de pe mâna spaniolilor? "Câinii" negociază cu un miliardar turc: "Se poate realiza acordul"

Hepta

Dinamo, salvată de Cortacero?

Salvare nesperată pentru Dinamo. Un miliardar turc e gata să preia echipa de la Pablo Cortacero. Clubul din Ștefan cel Mare a fost adus aproape de faliment de investitorii spanioli. Dinamo și Abdullah Kigili s-au mai aflat în discuții și anul trecut. Cele două părți au fost aproape de o înțelegere în luna decembrie. Discuțiile se vor relua la finalul lunii martie sau începutul lui aprilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, în negocieri cu un miliardar turc

"Pasul cel mai important e să luăm licența. Pe viitor, da, e nevoie de un investitor. Discuția cu investitorul turc a fost, nu vreau să spun acum de ce nu s-a închis contractul. Turcii au fost de acord, dar a fost reticență financiară și nu am vrut să închei acel contract în decembrie. Mai ales că spaniolii erau cum erau. Îmi era frică de un aspect financiar cerut de ei.

"A rămas să reluăm discuția la finalul lunii martie sau în aprilie. Da, se poate realiza acordul. Și atunci s-ar fi făcut dacă eram de acord. A fost o chestie financiară. Da, mi-a fost frică. Nu pot da detalii. Spaniolii erau doar după furat și după bani și mi-a fost frică să fac acel contract", a explicat directorul de marketing de la Dinamo, Radu Birlică, pentru GSP.ro.

 Abdullah Kigili are 77 de ani și este vicepreședintele clubului Fenerbahce. Compania ce îi poartă numele deține 2225 de magazine în afara Turciei. El are multe și în interiorul granițelor.

Dinamo suferă și pe plan sportiv. În campionat, echipa lui Jerry Gane este doar pe locul 13. "Câinii" n-au mai câștigat de cinci meciuri în Liga 1. 

Reclamă

„Sunt vremuri grele, grele de tot. Spaniolii nu au mai apărut, DDB încearcă să rezolve problemele și să strângă banii de tot. E o situație pe care nu am mai întâlnit-o la niciun club în 12 ani", a mai spus Radu Birlică. 

Dinamo a suferit eșecuri drastice în acest sezon. "Câinii" au fost umiliți pe teren propriu de Viitorul, 0-5, și au pierdut făra drept de apel la Botoșani, 0-4. De altfel, echipa lui Gane nu a câștigat nicio partidă în fața formațiilor care ocupă acum locurile de play-off. 

Dinamo a vrut să-l aducă pe Mircea Rednic în locul lui Jerry Gane

Suporterii acționari au decis să ia măsuri după serie dezastruoasă din Liga 1. Aceștia l-au contactat pe Mircea Rednic ca să-l aducă pe banca lui Dinamo, în locul lui Jerry Gane.

Reclamă 4 / 0/3

Puriul" nu este dispus să revină în Ştefan cel Mare, mai ales că situaţia de la club este una incertă. Mircea Rednic le-a transmis suporterilor că, până la vară, nu ia în calcul nicio mutare.

Dinamo va juca în următoarea etapă de Liga 1 pe teren propriu cu FC Argeș. După aceea, "câinii" se vor deplasa la Poli Iași. 

Recomandări
  • Dinamo are o situație dificilă
  • "Câinii" ar putea avea un nou patron

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și