Închide meniul

Dinamo se dezintegrează! A anunţat plecările lui Ante Puljic, Diego Fabbrini şi Adam Nemec

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2021, 14:24

Reclamă
Dinamo se dezintegrează! A anunţat plecările lui Ante Puljic, Diego Fabbrini şi Adam Nemec

Ante Puljic

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dinamo se dezintegrează înaintea noul sezon. Ante Puljic, Diego Fabbrini şi Adam Nemec şi-au reziliat contractele cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ante Puljic, Diego Fabbrini şi Adam Nemec au plecat de la Dinamo

„RTZ & Partners, în calitate de administrator judiciar al societăţii noastre, a decis încetarea raporturilor contractuale cu trei dintre componenţii lotului, este vorba de Puljic, Fabbrini şi Nemec. Pe această cale le transmitem mult succes în carieră!„, a precizat Iuliu Mureşan.

91 de partide şi 4 goluri a adunat Ante Puljic pentru Dinamo Bucureşti în două perioade, 2015-2016 şi 2019-2021. A jucat 76 de meciuri în Liga 1, 14 în Cupa României şi unul în Cupa Ligii. 58 de meciuri a jucat Diego Fabbrini pentru Dinamo Bucureşti în două sezoane competiţionale, 2019-2020 şi 2020-2021. Mijlocaşul italian a înscris 4 goluri în tricoul alb-roşu.
25 de goluri în 98 de jocuri a marcat Adam Nemec pentru Dinamo Bucureşti în două perioade, 2016-2018 şi 2020-2021. Atacantul slovac a cucerit Cupa Ligii în 2017 cu echipa noastră.

Iuliu Mureșan a distrus speranțele jucătorilor lui Dinamo. „Nu se pot plăti salarii din urmă!”

Iuliu Mureșan, noul administrator special al lui Dinamo, a anunțat că jucătorii nu își pot primi salariile restante. Mai mult, Ante Puljic, fost căpitan al „câinilor”, a părăsit deja „haita”.

liu Mureșan a dezvăluit că salariile promise la Dinamo depășesc mult limitele clubului. Cei care nu renunță la restanțele financiare sunt liberi să plece de la echipă.

„Am discutat cu jucătorii în fiecare zi, ceea ce nu prea erau obișnuiți, le-am notat problemele, să vedem ce putem rezolva. Îmi cer scuze Rapidului, i-am încurcat și pe ei. Jucătorii își cer banii, sunt salarii restante, dar în insolvență nu poți plăti salarii din urmă.

Reclamă
Reclamă

Oricum, sunt salarii foarte mari, nu înțeleg cine a negociat pe ce s-a bazat, sunt salarii de campioana României, sunt unele în jur de 20 de mii de euro pe lună. Clubul poate negocia cu fiecare acum, nu sunt sclavi, scăderea salarială trebuie acceptată de jucători.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și