Închide meniul

Dinamo – Sepsi 1-3. „Câinii” au revenit la vechile obiceiuri! O nouă înfrângere pentru Flavius Stoican. Situație explozivă în Ștefan cel Mare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 martie 2022, 19:20

Dinamo – Sepsi 1-3. „Câinii au revenit la vechile obiceiuri! O nouă înfrângere pentru Flavius Stoican. Situație explozivă în Ștefan cel Mare

Dinamo - Sepsi

Hepta

Sepsi a deschis scorul în minutul 11, prin Marius Ștefănescu, din penalty. Patriche a fost vinovat pentru lovitura de pedeapsă, pentru un fault stupid în careu după ce a pierdut o minge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a egalat înainte de pauză, prin același Patriche, care și-a mai șters din păcate. Și echipa lui Stoican a beneficiat de un penalty, pe care Torje însă l-a ratat. Din fericire pentru „câini”, mingea a ajuns la Rodriguez, care i-a centrat ideal lui Patriche, iar fundașul lui Dinamo a înscris.

Sepsi a revenit în avatanj în startul reprizei secunde, grație golului lui Branislav Ninaj. Jucătorul care a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB a înscris cu o lovitură de cap în urma unei devieri la bara a doua. Pe final, Ashkovski a închis tabela în prelungiri.

S-a terminat 3-1 pentru Sepsi, care rămâne pe poziția a 10-a, dar a ajuns la 36 de puncte. „Câinii” lui Stoican sunt pe 14, loc de baraj, dar la 13 puncte de pozițiile care se salvează direct.

Dinamo – Sepsi 1-3

 Final de meci! Dinamo – Sepsi 1-3

Reclamă

Min 90+4: GOOOL Sepsi! Ashkovski a închis tabela.

Min 52: GOOOL Sepsi! Bradislav Ninaj a înscris cu o lovitură de cap în urma unei devieri la bara a doua. Fundașul lui Sepsi a reluat mingea fără să fie jenat de vreun adversar.

Min 45: GOOOL Dinamo! Răzvan Patriche a înscris cu capul după o centrare a lui Jonathan Rodriguez, după ce în faza premergătoare Torje ratase un penalty,

Reclamă 4 / 0/3

Min 11. GOOOL Sepsi! Covăsnenii au deschis scorul în „Ștefan cel Mare”, după o gafă uriașă comisă de Nichita Patriche. Fundașul central al lui Dinamo a intrat cu mingea în propriul careu, a pierdut posesia, apoi a faultat și a făcut penalty. Marius Ștefănescu l-a învins pe Figueiredo de la 11 metri, cu un șut puternic.

Min 1: A început meciul.

DINAMO: Cristiano – Moura, Ehmann, Patriche, St. Filip – Carp, Pierret – Torje, Rodriguez, Grădinaru – Vl. Morar
REZERVE: Eșanu, Buleică, Giafer, A. Radu, Răuță, Matei, Bani, Bordușanu, G. Crețu
ANTRENOR: Flavius Stoican

SEPSI: Niczuly – Dimitriov, Ninaj, Dumitrescu, Ispas – Ștefănescu, Păun, Eder – Bărbuț, Luckassen, Damașcan
REZERVE: Began, Vașvari, Ashkovski, Golofca, Dragomir, Fulop, Aganovic, Paul Popa, Tudorie
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Știrea inițială

Steliano Filip va juca din nou pentru Dinamo după aproape două luni. Fundașul stânga intrase în conflict cu clubul și a cerut disperat să plece. În cele din urmă, venirea lui Flavius Stoican l-a făcut să se răzgândească.

Flavius Stoican a prins curaj după ce Dinamo a ajuns la 3 meciuri fără eșec

Flavius Stoian a prins curaj după ce Dinamo a ajuns la 3 meciuri fără eșec. ”Câinii” au remizat cu UTA Arad, 0-0, și Rapid, scor 1-1, și au învins Gaz Metan, scor 4-0. Antrenorul grupării din Ștefan cel Mare nu se teme de retrogradare și speră să evite chiar și barajul.

Reclamă

Dinamo ocupă locul 14 în Liga 1 și mai are două meciuri de foc în sezonul regulat, cu Sepsi și CFR Cluj. Flavius Stoican are ambiții mari după ce echipa sa a ajuns la trei meciuri fără eșec.

„Atmosfera este din ce în ce mai bună, vreau să mergem pe linia aceasta, dar mai avem mult de muncă. Şi mă refer în primul rând la realizările individuale din timpul partidei. Dar, într-adevăr, este o linişte mentală mai bună, dar nu în totalitate. 

Teamă de retrogradare nu ne este, dar suntem atenţi. Avem nevoie de atenţie. Încercăm să urcăm, asta ne dorim, şi dacă putem să ajungem să scăpăm de baraj. Acesta este gândul nostru. Dacă nu ne stabilim un obiectiv îndrăzneţ înseamnă că ne mulţumim cu puţin, noi vom încerca, vom vedea ce va fi”, a declarat Flavius Stoican, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și