Închide meniul

Dinamo, ştirea zilei. Ionuţ Şerban, jucătorul care nu poate pleca din Ştefan cel Mare, s-a accidentat la antrenament

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 martie 2021, 13:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Dinamo, ştirea zilei. Ionuţ Şerban, jucătorul care nu poate pleca din Ştefan cel Mare, s-a accidentat la antrenament

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Ionuţ Şerban s-a accidentat

"Mijlocaşul dinamovist Ionuţ Şerban a suferit o leziune a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul piciorul stâng", a declarat directorul sportiv al echipei Dinamo Bucureşti, Marius Adrian Nicolae, pentru site-ul oficial al clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Şerban, urmează un control amănunţit în următoarele zile. În acest sezon, Ionuţ a adunat doar două meciuri în toate competiţiile, ambele în deplasare, cu Mediaş şi Botoşani. 

Dinamo e jucătorul lui Dinamo din 2013

În 2013, când Şerban a semnat cu Dinamo, clubul nu a achitat niciun ban. Totuşi, există o clauză de un milion de euro, sumă care ajunge la Vasile Şiman în momentul în care fotbalistul părăseşte gruparea din Ştefan cel Mare, la dorinţa clubului.

"Șerban nu mai poate să fie revitalizat la Dinamo. Pe 6 septembrie se fac șapte ani de când e la Dinamo. Dacă în atâta timp nu au făcut nimic cu el, trebuie să schimbe mediul, să se remotiveze. Ionuț are anumite calități pe care nu le are oricine. Dar nu mai insist, discutăm de Șerban care este jucătorul lui Dinamo. Preocupările și obligațiile sunt ale lui Dinamo.

Acest club este exemplul clar de amânare a problemei, nu de rezolvare a ei. Acum s-au trezit că vai ce se va întâmpla. Păi timp de șapte ani nu s-au gândit la asta? Toată lumea face contracte și le respectă! O problemă se rezolvă când o recunoști și nu o ignori. La Dinamo trebuie să se înțeleagă problema. Niciodată nu măriți fata pe care o scoți la poartă să fie văzută! Aia bună o găsești în casă", spunea Vasile Şiman, cu un an în urmă. 

Reclamă

Ionuţ Şerban e cotat la 50.000 de euro şi în stagiunea precedentă a adunat doar 5 meciuri în toate competiţiile. El nu şi-a trecut în cont nicio realizare. 

”Știu că pot mai mult, nu am pretenții exagerate. Eu, practic, am fost mereu legat de mâini și de picioare cu contractul acesta. Și mi-am irosit cel puțin 5 ani din cariera mea fotbalistică! Am pus eu clauza aia nenorocită?!

O urăsc! Nu e normal să fiu scos eu vinovat. Nu crezi că am avut propuneri să mă duc împrumut să joc undeva? Am încercat și eu de atâtea ori.

Reclamă 4 / 0/3

Dar trebuie și acordul clubului, iar ca să nu existe riscul de interpretare a clauzei, n-am mai plecat nicăieri. Mi s-au dat câteva șanse la început, cu Stoican și o parte cu domnul Rednic, apoi, practic, am fost dat la o parte”, spunea Şerban, în mai 2020.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și