Închide meniul

Dinamo – UTA 0-1 | Răuţă, cu ochii în lacrimi. "Situaţia devine groaznică". Sorescu a ratat penalty: "Vreau să îmi cer scuze"

Dragoș Vasile Publicat: 20 aprilie 2021, 21:00

Dinamo – UTA 0-1 | Răuţă, cu ochii în lacrimi. "Situaţia devine groaznică". Sorescu a ratat penalty: "Vreau să îmi cer scuze"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Deian Sorescu şi Alexandru Răuţă, primele reacţii după Dinamo - UTA Arad 0-1

  • Dinamo - UTA Arad 0-1
  • Deian Sorescu şi Alexandru Răuţă, primele reacţii

Deian Sorescu a ratat un penalty în prima repriză, motiv pentru care a ţinut să îşi ceară scuze coechipierilor săi. Chiar dacă e dezamăgit după un nou meci fără victorie, căpitanul "câinilor" are încredere că Dinamo se poate salva de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu: "E greu să adunăm puncte"

"Sunt foarte supărat şi dezamăgit. Vreau să îmi cer scuze colegilor pentru că aveau încredere în mine. A fost previzibil, greşeala mea. Situaţia e grea, cum a fost şi până acum. Noi trebuie s-o scoatem. Avem puterea şi vom reuşi. 

Mai sunt 7 meciuri. Portarii care joacă cu noi au un meci extraordinar. Am avut atitudine, ocazii. În rest, nu îmi amintesc să fi avut o ocazie clară să înscrie. E greu să adunăm puncte. Din zi în zi apar tot mai multe probleme", a spus Sorescu la finalul meciului. 

Reclamă

Alexandru Răuţă şi-a găsit cu greu cuvintele 

Cu ochii în lacrimi, Răuţă a căutat explicaţii pentru un nou eşec care complică situaţia lui Dinamo. Acesta dă vina pe ghinion şi spune că echipa rămâne unită.

"Dăm tot timpul peste portari Ne dă siguranţă Kongshavn. Suntem toţi o echipă. UTA a avut jumătate de ocazie şi ne-a dat gol. Trebuie să fim un pic mai norocoşi. Normal că mă încearcă un sentiment de frustrare. Avem un lot bun. Situaţia devine groaznică", a declarat Răuţă la finalul meciului cu UTA. 

Reclamă

Dinamo – UTA Arad 0-1. Dezastrul continuă pentru "câini"! Jucătorii lui Uhrin tremură pentru retrogradare

Dinamo Bucureşti a fost învinsă cu 0-1 de UTA Arad, în a doua etapă din play-out, şi ar putea ajunge pe loc de retrogradare directă la finalul rundei. UTA a trecut pe primul loc în play-out. 

Dinamo a suferit primul eşec în play-out şi a ajuns la o serie incredibilă: 12 meciuri fără victorie în Liga 1. Miculescu a marcat pentru oaspeţi, în timp ce Sorescu a irosit un penalty pentru Dinamo.

"Câinii" au sperat la revenire după egalul cu Astra, la debutul lui Uhrin, dar au ajuns pe locul 8, cu 15 puncte. Sunt urmaţi de Poli Iaşi, cu 14 puncte şi un meci în minus, şi de Hermannstadt, cu 13 puncte. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”