Închide meniul

Dinamo – UTA 2-2 | „Câinii” au condus cu 2-0 şi au jucat în superioritate numerică, însă au fost egalaţi la ultima fază! Mircea Rednic şi-a ieşit din minţi la primul meci după revenire

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 octombrie 2021, 18:30

Dinamo – UTA 2-2 | „Câinii au condus cu 2-0 şi au jucat în superioritate numerică, însă au fost egalaţi la ultima fază! Mircea Rednic şi-a ieşit din minţi la primul meci după revenire

Mircea Rednic l-a exclus din lot pe Steliano Filip

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mircea Rednic a avut un meci nebun la revenirea în Ştefan cel Mare! Dinamo a condus-o pe UTA cu 2-0, după golurile lui Gabi Torje şi Deian Sorescu, însă meciul s-a terminat la egalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bătrâna Doamnă” a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Idriz Batha de la finalul primei reprize, însă a reuşit să plece cu un punct din Capitală. David Miculescu a reuşit o „dublă” de senzaţie, în minutele 63 şi 90+6.

În urma acestui rezultat, Dinamo a obţinut primul punct după şapte înfrângeri consecutive şi ocupă locul 15 în campionat. De partea cealaltă, UTA Arad a urcat pe locul 7, peste Universitatea Craiova, cu 17 puncte.

Dinamo – UTA 2-2

Min. 90+6: Fluier final! Dinamo – UTA Arad, scor 2-2.

Min. 90+5: GOOOL UTA Arad! Miculescu a restabilit egalitatea în Ştefan cel Mare!

Reclamă

Min. 76: Ocazie uriaşă Dinamo! Moldoveanu a ratat singur cu poarta goală!

Min. 61: GOOOL UTA Arad! Oaspeţii au redus din diferenţă prin David Miculescu.

Min. 54: GOOOL Dinamo! Deian Sorescu a transformat lovitura de la 11 metri şi a ajuns la cota 6.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 53: Penalty pentru Dinamo după ce Steliano Filip a fost faultat în careu.

Min 46: A început repriza secundă!

Min. 45+2: Batha a fost eliminat după ce l-a faultat pe Gabi Torje.

Min. 27: Ocazie UTA! Liviu Antal a ratat o ocazie uriaşă!

Min. 23: Deian Sorescu a fost aproape de majorarea avantajului! Căpitanul „câinilor” a expediat un şut puternic, care a trecut milimetric pe lângă bară.

Min. 7: GOOOL Dinamo! Gabi Torje a deschis scorul! Mijlocaşul a şutat de la 11 metri, iar mingea a fost deviată de Baravykas.

Min. 1: A început confruntarea din Ştefan cel Mare!

Reclamă

Dinamo: Iliev – Radu, Popa, Grigore, Filip – Sorescu, Răuţă, Itu – Torje, Ivanovski, Bani

Rezerve: Eşanu, Creţu, Pinto, Dudea, Amzar, Borcea, Neicuţescu, Moldoveanu, Ţîră

Antrenor: Mircea Rednic

UTA: Iacob – Shliakov, Erico, Benga, Baravykas – Isac, Batha – Rodrigues, Antal, Ubbink – Hora

Rezerve: Balauru, Bustea, Ilie, Medimorec, Vorobjovas, Passaglia, Miculescu, Dangubic, Mercioiu

Antrenor: Lazlo Balint

„Agentul 007”, primul meci cu Mircea Rednic pe bancă

Dinamo traversează o criză istorică. „Câinii” au ajuns la 7 înfrângeri la rând în Liga 1 și au devenit „agentul 007”. Doar Clinceniul lui Ionuț Chirilă stă mai rău în clasament decât alb-roșiii, care au cea mai fragilă apărare și cel mai slab atac.

Mircea Rednic, pentru a cincea oară pe banca lui Dinamo, este omul așteptat să salveze această echipă de la dezastru.

„Am cea mai grea misiune! Puteam foarte ușor să spun că nu vin, că las pe altul mai tânăr sau că îmi pare rău, dar am spus prezent!. Sper să fie de bun augur. Normal că, încep și eu acum ca Șumi <<nu e lotul meu>> sau ca Dan Petrescu, <<nu i-am pregătit eu>>. Ăștia sunt, sunt cei mai buni! Împreună trebuie să avem rezultate!”, a spus Mircea Rednic

În ultimele trei etape, Dinamo a pierdut 0-6 cu FCSB și 0-5 cu Universitatea Craiova.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și