Închide meniul

Dinamo, veste uriașă despre noua arenă! "Nu va fi un simplu stadion". Unde se va construi bijuteria "câinilor"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 martie 2021, 5:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Dinamo, veste uriașă despre noua arenă! "Nu va fi un simplu stadion". Unde se va construi bijuteria "câinilor"

Facebook Dinamo

Stadionul din Ștefan cel Mare

George Cosac a dezvăluit că, odată demarate lucrările, noul stadion va fi construit pe locul actualei arene din Ștefan cel Mare. Până acum s-a discutat intens despre varianta construirii pe vechiul velodrom, care se pare că a picat.  Dinamo nu va beneficia doar de un nou stadion, ci va avea la dispoziție un întreg complex sportiv, construit în Ștefan cel Mare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, detalii despre noul stadion

„Velodromul n-a fost o piedică [în calea construirii stadionului]. Au existat câteva proiecte prin care respectivul velodrom să fie demolat și să se construiască stadionul în acea zonă. Lucrurile stagnează. 

Va fi un complex sportiv, nu doar un stadion. Dacă până anul trecut balanța înclina în a se construi în zona velodromului, cred că lucrurile sunt 50-50% acum. S-ar putea construi chiar pe amprenta vechiului stadion", a spus George Cosac, pentru GSP.ro.

Stadionul din Ștefan cel Mare a fost inclus inițial în proiectul pentru Euro 2020. Cu toate acestea, lucrările au fost suspendate. Arena n-a fost cedată Centrului Național de Investiții. 

Prin urmare, nu se cunoaște cine este actualul proprietar al stadionului din Ștefan cel Mare. Când acest lucru va fi stabilit, lucrările vor putea demara.

Reclamă

"Încă nu s-au terminat procesele. Judecătorul încă n-a dat sentința definitivă. Există un dosar pe rol la DNA, nici acela nu e finalizat, dar eu cred că în cel mai scurt timp se vor termina aceste lucruri, în așa fel încât să se poată construi un complex sportiv. 

Complexul Sportiv va conține sală de tir, de haltere, de lupte, de box. Nu va fi un simplu stadion al fotbalului. Majoritatea disciplinelor sportive din cadrul clubului vor avea de câștigat”, a mai spus George Cosac. 

Răzvan Burleanu, despre stadionul din Ștefan cel Mare

Și Răzvan Burleanu a confirmat că noul complex sportiv va fi construit în Ștefan cel Mare. Proiectul are toată susținerea autorităților. 

Reclamă 4 / 0/3

”FRF a reînnoit garanțiile guvernamentale. Ca urmare a amânării Euro 2020 la București, Federația a introdus proiectul noului stadion exact pe actualul amplasament. Asta e informația numărul 1!

Informația numărul 2 e ca atât fostul ministru de interne, cât si actualul, au susținut și susțin acest obiectiv, la fel si reprezentanții CNI. Acestea sunt informațiile pe care pot sa le impărtășesc in privința evoluției acestei investiții”, a spus Răzvan Burleanu. 

Actuala arenă din Ștefan cel Mare a fost inaugurată în 1952. Stadionul are o capacitate de 15.032 de locuri. 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și