Închide meniul

Dinamo, veste uriașă despre noua arenă! "Nu va fi un simplu stadion". Unde se va construi bijuteria "câinilor"

Alexandru Ivan Publicat: 7 martie 2021, 5:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Dinamo, veste uriașă despre noua arenă! "Nu va fi un simplu stadion". Unde se va construi bijuteria "câinilor"

Facebook Dinamo

Stadionul din Ștefan cel Mare

  • Dinamo va avea un stadion modern
  • Unde va fi construită "bijuteria"

George Cosac a dezvăluit că, odată demarate lucrările, noul stadion va fi construit pe locul actualei arene din Ștefan cel Mare. Până acum s-a discutat intens despre varianta construirii pe vechiul velodrom, care se pare că a picat.  Dinamo nu va beneficia doar de un nou stadion, ci va avea la dispoziție un întreg complex sportiv, construit în Ștefan cel Mare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, detalii despre noul stadion

„Velodromul n-a fost o piedică [în calea construirii stadionului]. Au existat câteva proiecte prin care respectivul velodrom să fie demolat și să se construiască stadionul în acea zonă. Lucrurile stagnează. 

Va fi un complex sportiv, nu doar un stadion. Dacă până anul trecut balanța înclina în a se construi în zona velodromului, cred că lucrurile sunt 50-50% acum. S-ar putea construi chiar pe amprenta vechiului stadion", a spus George Cosac, pentru GSP.ro.

Reclamă

Stadionul din Ștefan cel Mare a fost inclus inițial în proiectul pentru Euro 2020. Cu toate acestea, lucrările au fost suspendate. Arena n-a fost cedată Centrului Național de Investiții. 

Prin urmare, nu se cunoaște cine este actualul proprietar al stadionului din Ștefan cel Mare. Când acest lucru va fi stabilit, lucrările vor putea demara.

Reclamă

"Încă nu s-au terminat procesele. Judecătorul încă n-a dat sentința definitivă. Există un dosar pe rol la DNA, nici acela nu e finalizat, dar eu cred că în cel mai scurt timp se vor termina aceste lucruri, în așa fel încât să se poată construi un complex sportiv. 

Complexul Sportiv va conține sală de tir, de haltere, de lupte, de box. Nu va fi un simplu stadion al fotbalului. Majoritatea disciplinelor sportive din cadrul clubului vor avea de câștigat”, a mai spus George Cosac. 

Răzvan Burleanu, despre stadionul din Ștefan cel Mare

Și Răzvan Burleanu a confirmat că noul complex sportiv va fi construit în Ștefan cel Mare. Proiectul are toată susținerea autorităților. 

Reclamă 4 / 0/3

”FRF a reînnoit garanțiile guvernamentale. Ca urmare a amânării Euro 2020 la București, Federația a introdus proiectul noului stadion exact pe actualul amplasament. Asta e informația numărul 1!

Informația numărul 2 e ca atât fostul ministru de interne, cât si actualul, au susținut și susțin acest obiectiv, la fel si reprezentanții CNI. Acestea sunt informațiile pe care pot sa le impărtășesc in privința evoluției acestei investiții”, a spus Răzvan Burleanu. 

Actuala arenă din Ștefan cel Mare a fost inaugurată în 1952. Stadionul are o capacitate de 15.032 de locuri. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”