Închide meniul

Dinamo – Viitorul 0-5! Steliano Filip mai avea puţin şi plângea după ce Dinamo a fost umilită: "Îmi este ruşine! Sunt primul vinovat"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 19:43 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Dinamo – Viitorul 0-5! Steliano Filip mai avea puţin şi plângea după ce Dinamo a fost umilită: "Îmi este ruşine! Sunt primul vinovat"

Steliano Filip, replică pentru Mircea Rednic

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Steliano Filip cu greu şi-a putut stăpâni lacrimile la finalul partidei. Acesta a dat vina pe lipsa de atitudine. Dinamo nu a mai marcat de 5 partide în Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Îmi este ruşine. Sunt primul vinovat, îmi găsesc cu greu cuvintele. Nu asta este faţa lui Dinamo. Când joci în halul ăsta, când nu ai atitudine, nu ai voie să te prezinţi aşa la un joc. Îmi pare rău. Mai avem Cupa, sper să mergem mai departe. Dacă jucăm aşa, ne va pune probleme şi Călăraşi. La scorul acesta şi la atitudinea de azi, şi dacă veneau juniorii nu erau aşa. Ăştia suntem, trebuie să strângem rândurile.

Normal că mă doare, am venit cu sufletul aici. Am venit să ajut, sunt primul vinovat. Am fost pe teren şi nu am reuşit să fac nimic.Cupa este un obiectiv şi am salva sezonul. Trebuie să schimbăm atitudinea", a spus Steliano Filip după Dinamo – Viitorul 0-5

Steliano Filip nu ia în calcul ca Jerry Gane să fie schimbat. 

"La Dinamo niciodată nu o să fie linişte. Ce vină are antrenorul că intrăm în teren şi nu avem atitudine?", a mai spus Steliano Filip. 

Reclamă

Dinamo – Viitorul 0-5! Rednic şi-a umilit echipa de suflet

Dinamo s-a făcut de râs cu Viitorul, în etapa cu numărul 25 din Liga 1. Revenit în Ştefan cel Mare, Mircea Rednic nu i-a dat nicio şansă echipei alături de care a câştigat titlul atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

Constănţenii au început perfect meciul şi au condus cu 2-0 încă din primul sfert de oră. Viitorul a mai marcat o dată până la pauză, prin George Gane, şi s-a descătuşat pe final. Andrei Ciobanu a reuşit "dubla", iar Tsoumou a înscris la debut.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și