Închide meniul

Dinamoviştii au stat pe chat cu Herminio Menendez. Motivul pentru care s-a speriat spaniolul şi nu mai negociază cu Negoiţă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 mai 2020, 19:26

Dinamoviştii au stat pe chat cu Herminio Menendez. Motivul pentru care s-a speriat spaniolul şi nu mai negociază cu Negoiţă

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamoviştii au purtat discuţii cu Herminio

Suporterii se grăbesc să verifice actele după ce spaniolii au ieşit de la negocieri. Ştiu că de ei depinde salvarea de la faliment. Deja au plătit 180.000 de euro, sumă cu care s-a obţinut licenţa pentru viitorul sezon din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Dinamo cer actele de la Ionuţ Negoiţă

"Vă anunțăm că vom solicita clubului Dinamo documentele contabile și actele de inventar. Le vom studia și vom face o evaluare a situației. Vom prezenta membrilor 'DDB' concluziile în modul cel mai transparent și îi vom invita pe membrii cotizanți să se exprime prin vot în legătură cu preluarea clubului de către suporteri prin Programul DDB", a declarat Robert Thomas, reprezentantul DDB, pentru Digi Sport.

Susţinătorii grupării din Ştefan cel Mare se aşteptau ca Herminio Menendez să nu ajungă la un acord cu Ionuţ Negoiţă. Au purtat discuţii cu el pe chat.

"Ni s-a prezentat un nume, e un fond de investiţii, cu numele Alondra din Madrid. Am discutat cu ei, au zis că nu-l cunosc pe Toni Curea, nu au legătură cu Menendez, nu vor să investească în fotbalul din România! 

Apoi am cerut iar detalii şi ni s-a spus că e Alondra din Valladolid. Mai era una şi în Italia care făcea saltele de pat. Cei din Valladolid au capital social de 3 mii de euro şi probleme financiare.

Reclamă

Am avut dialog şi cu Menendez, printr-un chat cu el. Omul a încetat discuţia când a văzut că vrem să intrăm în niste detalii. Dar nu prea înţelegem atâta secretomanie", a mai spus Robert Thomas.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și