Închide meniul

Dinu Todoran nu se teme de Reghecampf! Cum a reacţionat când a auzit că ar putea să îl facă dispărut de la FCSB: „E normal ca fanii să și-l dorească înapoi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2021, 14:00

Dinu Todoran nu se teme de Reghecampf! Cum a reacţionat când a auzit că ar putea să îl facă dispărut de la FCSB: „E normal ca fanii să și-l dorească înapoi

Gigi Becali nu a vorbit cu Dinu Todoran

AS.ro

„Antrenez la cea mai galonată echipă din România, la Steaua! Oricine își dorește să antreneze aici. Este normal să se vorbească de Reghe și e normal ca fanii să și-l dorească înapoi. Până la urmă, el a făcut performanță aici. Este iubit de suporteri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi-aș dori și eu să realizez performanțele lui ca antrenor la Steaua. Și eu o să fiu iubit de suporteri, dacă voi câștiga meciurile. Ca antrenor, eu trebuie să câștig meciurile”, a spus Todoran, la conferința de presă.

Gigi Becali a anunţat când mai poate ajunge Laurenţiu Reghecampf la FCSB

Reghe nu şi-a găsit echipă după despărţirea de Al Ahli, dar nici Gigi Becali nu îi întinde o mână de ajutor. „E posibil, dar nu știu când. Peste un an, peste doi, trei. Până într-un an nu mai puneți întrebarea asta. Până în vară nu mă mai întrebați de asta”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Laurenţiu Reghecampf ar fi interesat de revenirea la FCSB, echipă cu care soţia sa, Anamaria Prodan, se află în conflict după transferul lui Dennis Man la Parma.

Reghecampf este liber de contract, după ce a pregătit-o ultima dată pe Al Ahli, în Arabia Saudită. El are oferte de la naţionala din Kuweit şi de la o echipă din Qatar, dar ar prefera să antreneze în Liga 1.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf a antrenat-o pe FCSB de două ori: în perioadele 2012-2014 şi 2015-2017. În total, el a stat pe banca roş-albaştrilor de 176 de ori. A câştigat 2 titluri de campion, 1 Supercupă şi 1 Cupă a Ligii. În competiţiile internaţionale, Reghe a dus-o pe FCSB în grupele Champions League şi în optimile Europa League.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și