Închide meniul

"Discutăm cu două cluburi din Italia!" Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Olimpiu Moruţan! Oferta refuzată de Gigi Becali: "E nevoie de asta pentru a-l convinge"

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 18:08

"Discutăm cu două cluburi din Italia!" Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Olimpiu Moruţan! Oferta refuzată de Gigi Becali: "E nevoie de asta pentru a-l convinge"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Anunţ despre viitorul lui Olimpiu Moruţan

  • Olimpiu Moruţan, dorit în Italia
  • Anunţul făcut de impresarul jucătorului

Arabii de la Al Ain i-au făcut o ofertă concretă lui Gigi Becali pentru Moruţan. Becali a mai avut o ofertă de 10 milioane de euro, însă patronul FCSB a refuzat suma. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A existat o ofertă de 10 milioane de euro, dar Gigi Becali a refuzat-o. Probabil este nevoie de 15 milioane de euro pentru a-l convinge. M-au contactat din nou cei de la Al Ain, dar domnul Becali a spus că nici nu se pune problema", a spus Florin Vulturar.

Olimpiu Moruţan i-o poate lua lui Florinel Coman înainte şi să plece de la FCSB. Inter este una dintre echipele despre care s-a scris că este interesată de Olimpiu Moruţan. 

Reclamă

"Moruțan a crescut enorm. Da, cred că poate ajunge într-unul dintre cele mai bune campionate din lume. Am văzut, de exemplu, cum fostul său coechipier, Dennis Man, s-a integrat foarte repede.

Vă pot spune doar că discutăm cu două cluburi din Italia. Intermediarul de acolo, Federico Pastorello, discută cu două cluburi, dar nu vă pot dezvălui numele lor. În ultimele zile, a existat un interes mare pentru băiat și din Spania, dar vom vedea ce se va întâmpla", a mai spus Vulturar, pentru fcinter1908.it.

Reclamă

Olimpiu Moruţan, dorit şi în Spania de Valencia

După Inter Milano, de serviciile lui Moruţan s-a interesat şi Valencia. Informaţia a fost oferită de jurnaliştii din Italia.

"Crește concurenţa pentru Florin Moruțan (n.r. Olimpiu), un tânăr mijlocaș ofensiv care se descurcă excelent la Steaua București (n.r. FCSB) şi care potrivit mai multor surse de pe piaţa transferurilor ar fi în atenţia lui Inter. Conform surselor FCInterNews, Valencia l-a urmări cu multă convingere pe cel care în țara lui este numit 'Messi al României'", scrie fcinternews.it.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 27
mart.
23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
27
mart.
22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!