Închide meniul

"Discutăm cu două cluburi din Italia!" Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Olimpiu Moruţan! Oferta refuzată de Gigi Becali: "E nevoie de asta pentru a-l convinge"

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 18:08

Reclamă
"Discutăm cu două cluburi din Italia!" Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Olimpiu Moruţan! Oferta refuzată de Gigi Becali: "E nevoie de asta pentru a-l convinge"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Anunţ despre viitorul lui Olimpiu Moruţan

Arabii de la Al Ain i-au făcut o ofertă concretă lui Gigi Becali pentru Moruţan. Becali a mai avut o ofertă de 10 milioane de euro, însă patronul FCSB a refuzat suma. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A existat o ofertă de 10 milioane de euro, dar Gigi Becali a refuzat-o. Probabil este nevoie de 15 milioane de euro pentru a-l convinge. M-au contactat din nou cei de la Al Ain, dar domnul Becali a spus că nici nu se pune problema", a spus Florin Vulturar.

Olimpiu Moruţan i-o poate lua lui Florinel Coman înainte şi să plece de la FCSB. Inter este una dintre echipele despre care s-a scris că este interesată de Olimpiu Moruţan. 

"Moruțan a crescut enorm. Da, cred că poate ajunge într-unul dintre cele mai bune campionate din lume. Am văzut, de exemplu, cum fostul său coechipier, Dennis Man, s-a integrat foarte repede.

Vă pot spune doar că discutăm cu două cluburi din Italia. Intermediarul de acolo, Federico Pastorello, discută cu două cluburi, dar nu vă pot dezvălui numele lor. În ultimele zile, a existat un interes mare pentru băiat și din Spania, dar vom vedea ce se va întâmpla", a mai spus Vulturar, pentru fcinter1908.it.

Reclamă
Reclamă 4

Olimpiu Moruţan, dorit şi în Spania de Valencia

După Inter Milano, de serviciile lui Moruţan s-a interesat şi Valencia. Informaţia a fost oferită de jurnaliştii din Italia.

"Crește concurenţa pentru Florin Moruțan (n.r. Olimpiu), un tânăr mijlocaș ofensiv care se descurcă excelent la Steaua București (n.r. FCSB) şi care potrivit mai multor surse de pe piaţa transferurilor ar fi în atenţia lui Inter. Conform surselor FCInterNews, Valencia l-a urmări cu multă convingere pe cel care în țara lui este numit 'Messi al României'", scrie fcinternews.it.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:22

Andy Murray s-a retras de la Wimbledon

13:14

Marcel Puşcaş a plecat de la FCU Craiova! Anunţul oficial al oltenilor

12:52

Spaniolii, fanii României la EURO 2024: „Au făcut zgomot!” Tricolorii, analizaţi înaintea meciului cu Olanda: „Şansă de aur!”

12:45

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

12:07

Cum a fost descris Ianis Hagi de francezi, înainte de România – Olanda: „Continuă tradiţia familiei!”

11:06

Olandezii se tem de duelul cu România! Cum i-au numit pe tricolori, înaintea meciului din optimile EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și