Închide meniul

„Discutăm cu mai mulți jucători!” Flavius Stoican face revoluție la Dinamo, după plecarea lui Deian Sorescu. Primii fotbaliști care vor ajunge la echipa din Ștefan cel Mare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 ianuarie 2022, 16:28

„Discutăm cu mai mulți jucători! Flavius Stoican face revoluție la Dinamo, după plecarea lui Deian Sorescu. Primii fotbaliști care vor ajunge la echipa din Ștefan cel Mare

Flavius Stoican face revoluție la Dinamo, după plecarea lui Deian Sorescu

Hepta

Flavius Stoican a dezvăluit că Dinamo e în discuții anvansate pentru transferul lui Cristiano Figueiredo de la CFR Cluj. Flavius Stoican vrea să aducă în perioada următoare, pe lângă un portar, un atacant și doi mijlocași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican face revoluție la Dinamo după plecarea lui Deian Sorescu

Suntem în discuţii cu Cristiano Figueredo, dar indiferent dacă va veni sau nu va veni, am încredre în ceilalţi portari, chiar dacă sunt tineri. Mai căutăm un atacant, pentru că Ivanovski are trei cartonaşe galbene şi dacă va mai primi unul, va fi suspendat la meciul cu FCSB. Sper că vine un atacant în următoarele zile.

Ne mai trebuie un mijlocaş ofensiv, unul defensiv, portar, tot ce se poate. Discutăm cu mai mulţi jucători. Noi am ochit ţintele, dar dacă noi ne-am fixat un plafon salarial şi ei ne cer 10.000, 15.000, închidem şi mergem la locul 2 din clasamentul pe care eu şi cu Radu l-am fixat”, a declarat Stoican, în conferinţa de presă dinaintea meciului FC Argeș – Dinamo.

6 este numărul transferurilor efectuate de Dinamo în această iarnă, Alin Buleică (Viitorul Pandurii Tg. Jiu), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva) și Balthazar Pierret (Boulogne).

Citește și:

Dinamo a dat lovitura cu transferul lui Deian Sorescu

Dinamo a dat lovitura cu transferul lui Deian Sorescu. Fotbalistul a plecat în Polonia, pentru a semna cu Rakow, locul 3 din campionat. În urma mutării, ”câinii” vor obține o sumă uriașă.

Reclamă

Pe lângă banii pe care îi încasăm cash, 800.000 de euro, urmează să mai încasăm și diverse bonusuri în funcție de anumite criterii, iar suma poate ajunge la 1,5 milioane. E o tranzacție pe care o considerăm foarte reușită și, fără falsă modestie, mă felicit că în vară am rezistat tentațiilor de a-i da drumul. Pentru Dinamo, e mult mai bine ce s-a întâmplat acum. Am păstrat 15%, a spus deja domnul Mureșan”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit digisport.ro.

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a jucat 134 de meciuri pentru echipa „alb-roşie”, în ambele competiţii interne, Liga 1 şi Cupa României. A marcat 29 de goluri şi a adunat 26 de pase decisive.

Sorescu, 24 de ani, are cinci selecţii la echipa naţională.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și