Închide meniul

DNA l-a trimis în judecată pe Nicolae Badea! Ce acuzații i se aduc finanțatorului „din umbră” al lui Dinamo

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 noiembrie 2021, 16:57 / Actualizat: 18 noiembrie 2021, 19:58

DNA l-a trimis în judecată pe Nicolae Badea! Ce acuzații i se aduc finanțatorului „din umbră al lui Dinamo

Nicolaee Badea îi cere despăgubiri de 1 milion de euro lui Dinamo

MMA / Niros Foto via Hepta

Nicolae Badea este acuzat de fraudare a fondurilor europene. El ar fi depus documente false la Ministerul Fondurilor Europene, în perioada ianuarie 2010 – octombrie 2013, pe baza cărora ar fi obținut suma de 206.086 lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Badea, trimis în judecată de DNA

Numele lui Nicolae Badea nu a fost menționat în comunicatul emis de DNA, dar, potrivit g4media.ro, acuzatul este chiar finanțatorul „din umbră” a lui Dinamo.

Săvârșirea infracțiunii de folosire sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete dacă fapta a avut ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată (11 acte materiale)”, se arată în comunicatul emis de DNA.

Citește și:

Ce rol are Nicolae Badea la Dinamo

Dinamo mai trăiește în acest moment doar datorită sumelor pe care le adună de unde apucă. Principalele surse de unde vin banii sunt programul DDB, afaceriștii Gheorghe Nițu și Marian Iuhasz, membrii elite în DDB, și Nicolae Badea.

„Trebuie să fim aproape de echipă. Eu le dau și o zi liberă. Domnul Badea completează foarte multe salarii aici. Plus DDB-ul, care fac eforturile pe care le fac, cam ăștia suntem astăzi. Sper să vină și alții, și arabii și afganii, toată lumea să vină”, a spus Mircea Rednic, într-o conferință de presă.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și