Închide meniul

„Doamne Ferește! Putea să îl lovească în cap!” Reacția patronului Rapidului, după ce Cristian Săpunaru a fost implicat într-un scandal monstru în meciul cu FC U Craiova 1948

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 12:36

„Doamne Ferește! Putea să îl lovească în cap! Reacția patronului Rapidului, după ce Cristian Săpunaru a fost implicat într-un scandal monstru în meciul cu FC U Craiova 1948

Cristi Săpunaru, scandal în partida cu FC U Craiova 1948

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Victor Angelescu spune că oficialii FC U Craiova 1948 sunt de vină pentru scandalul din minutul 73 al partidei de la Mioveni. Mai mult, patronul Rapidului îi acuză pe aceștia că au aruncat cu o sticlă cu apă în direcția lui Săpunaru, în timp ce acesta se pregătea să execute o lovitură liberă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cineva din anturajul Craiovei a aruncat cu o sticlă plină cu apă în teren, care era să-l lovească în cap pe Săpunaru. Să te lovească în cap o sticlă plină cu apă… Doamne ferește, se pot întâmpla și alte lucruri și de aici a plecat scandalul.

Nu știm cine a aruncat, dar sunt niște gesturi care nu-și găsesc locul. Asta e, ce să facem? Până la urmă, ei știu ce oameni au în club și ce trebuie să facă. Nu avem de ce să facem sesizări, cred că s-au sesizat singuri observatorul și arbitrul”, a declarat Victor Angelescu pentru fanatik.ro.

Reacția lui Cristian Săpunaru, după scandalul din meciul cu FC U Craiova 1948

Spiritele s-au încins în repriza a doua din derby-ul Rapid – FC U Craiova 1948. O sticlă a fost aruncată pe teren, iar Cristi Săpunaru s-a dus glonț spre sectorul în care se aflau oficialii celor de la FC U Craiova 1948, opt la număr.

Căpitanul giuleștenilor s-a luat la ceartă cu oltenii, dar și cu Adrian Mititelu Jr, care a sărit ca ars după ce Săpunaru a le-a adresat injurii oltenilor. Partida a fost întreruptă mai bine de un minut, timp în care jucătorii au răbufnit la adresa celor aflați în tribună.

Reclamă

Cristi Săpunaru, despre conflictul cu Adrian Mititelu Jr.

„Nu cred ca a fost un meci urât. A fost un meci frumos. Păcat că stadionul a fost gol. Sunt supărat ca nu reușim să câștigăm. Cred că meritam astăzi victoria.

Să trecem peste acel conflict, nu mai contează, să trecem peste subiectul ăsta. Nu cred că se aștepta nimeni să fim aici, pierdem puncte cu echipele cu care n-ar trebui. Cu Clinceni va fi un meci greu, toate meciurile sunt diferite. E un meci de fotbal, se poate întâmpla orice.

Obiectivul nostru este să ne salvăm de la retrogradare. Dacă reușim să prindem play-off-ul, ar fi ceva extraordinar pentru clubul Rapid. Apoi, anul viitor vrem să construim o echipă puternică”, a spus Cristi Săpunaru, după Rapid – FC U Craiova 1948 0-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Săpunaru, implicat într-un scandal monstru în partida cu FC U Craiova 1948
  • Reacția lui Victor Angelescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și