Închide meniul

”Doar eu știu cât e de frustrant!” Marele vis al lui Dennis Man înainte să plece de la FCSB: "Cred că a venit vremea! Ne-am maturizat"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2020, 15:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:05

”Doar eu știu cât e de frustrant!” Marele vis al lui Dennis Man înainte să plece de la FCSB: "Cred că a venit vremea! Ne-am maturizat"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Dennis Man

Dennis Man este una dintre ”perlele” pe care Gigi Becali visează să ia cel puțin 15 milioane de euro. Man speră ca până la transfer să își îndeplinească marele vis la FCSB: să ia titlul. Iar în acest sezon este cel mai aproape. FCSB a terminat anul pe primul loc, cu 34 de puncte, cu două mai multe decât Universitatea Craiova și trei peste campioana CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doar eu știu cât e de frustrant. Îmi doream mult să câștig un titlu cu FCSB, de când am venit. În momentul în care am semnat, nici nu mă gândeam că vor trece 4 ani fără să câștig un titlu. Avem acum un moment bun, cred că a venit și vremea noastră! Suntem tineri, dar ne-am maturizat. Avem 2-3 ani împreună, simt că anul acesta putem câștiga trofeul”, a spus Dennis Man pentru gsp.ro.

Dennis Man, dorit în Bundesliga

Gigi Becali a surprins pe toată lumea după ce a refuzat 12 milioane de euro pentru Dennis Man. Starul de la FCSB a fost dorit de Krasnodar, în Rusia, dar patronul roș-albaștrilor le-a transmis să mărească oferta. 15 milioane de euro vrea acesta pentru ”perla” sa.

Din informațiile AS.ro, patronul FCSB nu se grăbește să-l dea pentru că Man este dorit insistent de o echipă importantă din Bundesliga. Nemții ar urma să înainteze oferta în perioada următoare, astfel că Becali are de unde alege.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și