Închide meniul

„Domnule Badea, când veniți înapoi la Dinamo?” Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit cum s-a implicat omul de afaceri la club. Ce a spus despre investitorii arabi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2021, 8:25

„Domnule Badea, când veniți înapoi la Dinamo? Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit cum s-a implicat omul de afaceri la club. Ce a spus despre investitorii arabi

Nicolae Badea

MMA / Niros Foto via hepta

Nicolae Badea a ajutat Dinamo în această perioadă dificilă pentru club atât prin atragerea de sponsori, cât și prin implicarea companiilor sale pe care le deține. Zăvăleanu nu știe dacă Badea va decide să vină în mod oficial la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum s-a implicat Nicolae Badea la Dinamo

Acolo unde răspunderea este a noastră putem să ne consultăm așa, ca să cerem o opinie, dacă noi credem că avem nevoie. Fiind răspunderea noastră, nu întrebăm pe nimeni ce ar trebui să facem. Pe de altă parte, de la deschiderea procedurii până astăzi, domnul Badea a ajutat serios Dinamo, fie că a fost vorba despre atragerea unor sponsori, fie că a sponsorizat dumnealui personal sau prin intermediul companiilor domniei sale.

Tot timpul a fost alături de Dinamo și și-a dovedit apartenența la acest club și a ajutat cât a putut de tare atunci când a fost nevoie. Mă depășesc aceste lucruri. Îl respect foarte tare și nu îmi permit să îi pun astfel de întrebări. Ar fi puțin deplasat să zic: «Domnule Badea, când veniți înapoi la Dinamo?». Dacă vrea să se întoarcă la Dinamo altfel decât o face astăzi este binevenit, așa cum e binevenită orice persoană care vrea să ajute Dinamo”, a spus Răzvan Zăvăleanu la prosport.ro.

Răzvan Zăvăleanu: „Habar nu am dacă există interes”

Răzvan Zăvăleanu spune că nu există un interes concret din partea unor oameni de afaceri de a investi la Dinamo. În ultimele zile, în spațiul public s-a vehiculat faptul că la Dinamo ar veni un miliardar arab.

„Nu m-a auzit nimeni zicând că am găsit investitorul și urmează să vină. Când am văzut cum s-a rostogolit în presă că nu știu cine, de nu știu unde, un nume… habar nu am cine este. Poate că e o persoană bogată. Evident, nu am stat de vorbă cu această persoană. Am ajuns să tatonez cu câțiva posibili investitori posibilitatea de a se implica la Dinamo, dar e vorba doar despre tatonări. Nimeni nu a zis nimic despre interes, habar nu am dacă există acest interes.

Reclamă

Eu zilele astea discut într-adevăr cu mai multe persoane și încerc să atrag oamenii, dar sunt niște întrebări acolo. N-ai stadion, n-ai patrimoniu… N-ai aproape nimic și lumea nu prea e tentată”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

Dinamo, a doua oară în insolvenţă

Dinamo a intrat oficial în insolvenţă. Este pentru a doua oară în istoria clubului când se întâmplă acest scenariu.

Dinamo a acumulat din nou datorii de 29,7 milioane de lei la finele anului trecut, echivalând circa 6 milioane de euro. A avut venituri de 16,3 milioane de lei şi cheltuieli de peste 21 milioane de lei. În datoriile clubului au intrat şi sume datorate către jucători care au câştigat litigii cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și