Închide meniul

Dorin Șerdean, făcut praf de DDB după ce a câștigat procesul cu Dinamo. „Acest individ a făcut parte din șleahta cu alură de grup infracțional care a încercat să falimenteze clubul!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 martie 2022, 13:56

Dorin Șerdean, făcut praf de DDB după ce a câștigat procesul cu Dinamo. „Acest individ a făcut parte din șleahta cu alură de grup infracțional care a încercat să falimenteze clubul!

Dorin Șerdean. făcut praf de fanii lui Dinamo

AntenaSport

„Lupta DDB continuă! Avem încredere în justiție. Unul dintre membrii găștii spaniole a preluat coaforul de la un confrate în rele. Șerdean este acum patronul Lotus, devenind astfel acționar la Dinamo. Același Șerdean a primit și o decizie favorabilă din partea justiției, potrivit căreia Dinamo trebuie să îl repună în funcția pe care o deținea la club și să îi achite câteva salarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Șerdean, făcut praf de DDB

E OK. Acționarul (Lotus) nu mai trebuie acum decât să vireze banii în club, pentru ca departamentul de contabilitate să-i poată emite ordinul de plată pentru acele salarii. Redevenind serioși, mărturisim că nu ‘înțelegem’ cum o Instanță din România a eșuat în a înțelege că acest individ a făcut parte din șleahta cu alură de grup infracțional care a încercat să falimenteze Dinamo, un brand al sportului românesc. Vorba lui nea Ando: ‘Ăștia au venit să facă JAF’.

Nu înțelegem din punct de vedere moral, sigur că da, altfel știm că este vorba de un litigiu de muncă și s-a judecat ca atare. Pentru că tot o Instanță din România a dat undă verde intrării în insolvență în numai două zile, aprobând și planul de reorganizare la timp, clubul evitând depunctarea.

Încrederea DDB în justiție este nezdruncinată. Clubul se află în momentul de față sub protecția legilor statului, opțiunea intrării în insolvență dovedindu-se, încă o dată, o mișcare inspirată.
Decizia în cazul Șerdean nu este definitivă, astfel că Dinamo va face apel. Lupta noastră pentru Dinamo este una de anduranță, câinilor! Împreună vom trece peste toate!”, se arată în comunicatul emis de DDB.

Reclamă

Dorin Șerdean a câștigat procesul cu Dinamo

Dorin Șerdean a câștigat procesul intentat cu echipa din Ștefan cel Mare și trebuie să fie reanjagat în funcția de președinte al clubului. Omul lui Pablo Cortacero are de încasat și despăgubiri în valoare de 12.000 de lei, echivalentul salariilor pierdute.

În ianuarie 2021, suporterii din DDB l-au îndepărtat pe Dorin Șerdean de la Dinamo. Cel care l-a adus la clubul din Ștefan cel Mare a fost Pablo Cortacero, „dușmanul” etern al „câinilor”.

Acțiunea DDB a fost atacată în instanță de Dorin Șerdean, care acum a câștigat procesul. Decizia poate fi atacată în termen de 10 de zile.

Reclamă 4 / 0/3

Dorin Șerdean a preluat recent pachetul majoritar al acțiunilor lui Dinamo, deținut de Pablo Cortacero.  Omul de afaceri român ar fi reușit să obțină acest lucru, în urma unui acord semnat cu investitorul spaniol.

Prima mișcarea a lui Dorin Șerdean ar fi să convoace Adunarea Generală a Acționarilor ca să îl îndepărteze pe Iuliu Mureșan de pe postul de administrator special al clubului din “Ștefan cel Mare”.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și