Închide meniul

Dorin Șerdean le declară război suporterilor lui Dinamo: „E ilegal ce fac, am cerut dizolvarea APCH”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 4 februarie 2023, 11:32

Dorin Șerdean le declară război suporterilor lui Dinamo: E ilegal ce fac, am cerut dizolvarea APCH”

Dorin Șerdean

Dorin Șerdean, în timpul unei conferințe de presă / Foto: Facebook Radio Dinamo 1948

Dorin Șerdean le declară război suporterilor lui Dinamo. Acționarul majoritar al clubului din Ștefan cel Mare este decis să desființeze asociația suporterilor dinamoviști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conflictul dintre PCH și omul de afaceri este unul foarte vechi, iar Dorin Șerdean nu este dispus să renunțe la pachetul de acțiuni pe care îl deține.

Dorin Șerdean le declară război suporterilor lui Dinamo: „E ilegal ce fac, am cerut dizolvarea APCH”

Continuă problemele pentru Dinamo. După ce planul de reorganizare a fost respins, Dorin Șerdean dorește desființarea asociației PCH. Omul de afaceri ar putea prelua postul de administrator special, ocupat în acest moment de Vlad Iacob.

„Juridic, ei funcționează ca o asociație. Ca un ONG. ONG-urile nu se înscriu la Registrul Comerțului. Se înscriu la judecătorii. În statut, există obiectul de activitate și scopul pentru care a fost creată asociația respectivă. Sunt asociații care strâng bani, știți bine, în vederea ajutorării unor persoane, unor categorii defavorizate. Dar ei au în Statut o relație cu CS Dinamo.

Categoric nu pot împrumuta. Pentru că nu este în obiectul de activitate. În niciun aliniat nu specifică acest lucru. În toate aliniatele care sunt trecute în statut se discută despre relația pe care ei o au ca suporteri cu Clubul Sportiv Dinamo, sau Dinamo. Și mai sunt trecute ajutorarea suporterilor care au posibilități reduse, ajutorarea fostelor glorii, legendelor dinamoviste. Deci ei sunt într-un conflict flagrant.

Reclamă

Am spus: banii aceia care intră în club sub formă de împrumut, pe termen lung, înseamnă înmormântarea lui Dinamo. Și uite că s-a întâmplat așa. În momentul în care tu ai ponderea aceea uriașă de datorii, provenită din bani donați de suporterii dinamoviști…

Dacă le-am spus adevărul, am devenit inamicul public numărul unu. Asta este. Mi-am asumat. Să ne oprim și să fie găsite alte soluții. Pentru că există marketing pe lumea asta, merchandising. Și le-am spus acest lucru, s-au supărat pe mine. Știți care este problema? Să-mi dea instanța dreptate. Că aceasta este realitatea”, a declarat Dorin Șerdean pentru fanatik.ro.

Gabi Tamaş a dezvăluit de ce nu a vrut să meargă la Dinamo, după ce Cristi Borcea s-a oferit să îi plătească salariul

Gabi Tamaş a dezvăluit de ce a nu a vrut să audă de o revenire la Dinamo, deşi Cristi Borcea anunţase că era dispus să îi plătească salariul. Gabi Tamaş a ales să meargă tot în Liga 2, dar la Concordia Chiajna.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Tamaş spune că nu a vrut nici să audă de o revenir ela Dinamo din cauza situaţiei în care se află clubul. În tricoul lui Dinamo, Gabi Tamaş a câştigat de două ori Cupa României.

„Domnul Cristi (n.n. Cristi Borcea) a fost și va rămâne ca familia mea, vă dați seama. Am avut o relație extraordinară cu dânsul, cu domnul Badea, atunci când am fost la Dinamo. Îi mulțumesc pentru asta (n.n. pentru propunerea de a-i plăti salariul), dar știți foarte bine că la Dinamo este o situație foarte grea. Până nu se aranjează toate lucrurile acolo, este foarte greu ca unii jucători să meargă să-i ajute”, a spus Gabi Tamaș pentru prosport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și