Închide meniul

Dorit de FCSB, Albu e sigur că poate face faţă la echipa lui Becali! "Ar fi ceva de vis să ajung acolo"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 8 august 2020, 7:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Dorit de FCSB, Albu e sigur că poate face faţă la echipa lui Becali! "Ar fi ceva de vis să ajung acolo"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Alexandru Albu are 26 de ani

Albu este convins că va face faţă la FCSB şi susţine că este pregătit să îmbrace tricoul roş-albaştrilor. Mijlocaşul susţine că în acest moment, transferul nu este încă realizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Albu: "Ştiu că pot face faţă cu brio"

"Sunt bucuros că FCSB este interesată de mine. Este ceva de vis. Îmi doresc să ajung acolo. Ştiu că pot face faţă cu brio. Momentan sunt discuţii, aşteptăm. Sunt discuţii între cluburi. Eu sper să se rezolve. Sunt convins că acolo o să pot creşte şi eu, având jucători buni lângă mine.

Ştiu ce fel de jucători sunt şi ştiu ce pot. Eu zic că mă voi descurca. Cel mai bine mă simt fundaş central, dar pot să joc şi la mijloc destul de bine. Când semnezi cu FCSB te gândeşti numai la campionat. Nu poţi să te duci doar să faci act de prezenţă", a declarat Alexandru Albu la Digi Sport.

Cine este Alexandru Albu

Născut la Bucureşti, Alexandru Albu şi-a făcut junioratul la Unirea Urziceni, de unde a trecut la Concordia Chiajna. Acesta a evoluat pentru echipa mare în peste 100 de partide, iar la începutul acestui an a fost împrumutat la Academica Clinceni.

Albu este fundaş central de meserie şi poate evolua atât la închidere, cât şi în banda stângă a apărării. Jucătorul aparţine de Chiajna.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și