Închide meniul
EXCLUSIV

Dragoș Nedelcu revine în Liga 1! Anunțul lui Gigi Becali: ”A cerut voie că vrea să meargă la un club din România. I-am spus lui Mihai, `da, mă, să îi dați!`”

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 14:52 / Actualizat: 24 martie 2023, 22:21

Dragoș Nedelcu revine în Liga 1! Anunțul lui Gigi Becali: ”A cerut voie că vrea să meargă la un club din România. I-am spus lui Mihai, `da, mă, să îi dați!`”

Dragoș Nedelcu revine în Liga 1!

Profimediaimages

  • Dragoș Nedelcu e cotat la 400.000 de euro
  • Gigi Becali a plătit două milioane de euro pentru Nedelcu

Dragoș Nedelcu revine în Liga 1! Impresarii jucătorului le-au cerut voie celor de la FCSB ca Nedelcu să poată juca la un alt club din Liga 1, iar Gigi Becali a fost de acord, asta după ce i-a asigurat pe aceștia că nu îl vrea înapoi la echipa din Berceni. O variantă pentru mijlocaș este Farul lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: Dragoș Nedelcu revine în Liga 1

”Nedelcu, da! A cerut voie că vrea să meargă la un club din România și i-am dat voie. Ce să fac eu cu el? Nedelcu nu mai joacă nimic acolo și am înțeles că ar fi dorit de un club din România, dar trebuie să-i dăm aprobarea noi. Și eu i-am spus lui Mihai, `da, mă, să îi dați!`.

Când îi dau eu drumul unui jucător, știu de ce îi dau drumul. Mai mult nu vorbesc. Când îl vând eu pe un jucător pe o sumă, știu de ce l-am vândut. Eu știu cel mai bine cât valorează el. Când a plecat el pe o sumă, atunci să știi că aia e”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Dragoș Nedelcu e cotat la 400.000 de euro

Dragoș Nedelcu are 24 de ani și e cotat e transfermarkt.de la 400.000 de euro. Cea mai mare cotă a internaționalului român a fost de 1.5 milioane de euro. Becali i-a plătit lui Hagi două milioane de euro pentru mijlocaș, în vara lui 2017.

În iulie 2021, FCSB îl l-a împrumutat gratis pe Nedelcu la Fortuna Dusseldorf, dar jucătorul nu a confirmat în cele 11 meciuri, așa că nemții nu vor să mai plătească și două milioane pentru un transfer definitiv.

Reclamă

Cei de la Bild susțin că ”Dragoș Nedelcu nu are suficientă calitate pentru a juca”, astfel că îl vom vedea în Liga 1 pentru restul acestui sezon.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu