Închide meniul

Drama lui Mihai Roman: ”Nu-l vom lăsa să-și riște viața!” Atacantul de la Craiova poate să-și încheie cariera

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 18 decembrie 2020, 9:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Drama lui Mihai Roman: ”Nu-l vom lăsa să-și riște viața!” Atacantul de la Craiova poate să-și încheie cariera

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Roman se poate lăsa de fotbal

Marcel Popescu a anunțat faptul că situația lui Mihai Roman este mai gravă decât cea a lui George Țucudean, chiar dacă atacantul lor nu are simptome, așa cum s-a întâmplat cu arădeanul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai a fost la un control, iar cel făcut a fost cu un verdict neplăcut pentru noi și pentru el. Urmează să facă o investigație și s-ar putea să fie vorba de o intervenție chirurgicală sau un stop de la efort. E o situație delicată. Este o situație similară cu cea a lui Țucudean. Parcă mai delicată decât la Țucudean.

Am stat de vorbă cu medicul și mi-a zis că Țucudean avea simptome, dar riscul să se întâmple ceva letal era mic. La Roman nu există simptome, dar riscul să se întâmple ceva fulgerător este foarte mare.

Mihai Roman își riscă viața dacă mai joacă

Un medic poate să explice, dar e o situație mai delicată decât la George Țucudean. El nu simte că lucrurile se agravează, ci doar aparatele… Nu-l vom lăsa pe Mihai Roman să-și riște viața. Normal că mai sperăm să mai joace la fotbal.

E o situație delicată. Am mers peste tot cu el, există un raport medical, dar trebuie reconfirmat într-o investigație făcută în altă parte. Tragem pentru el și pentru noi. Este o pierdere umană și cântărește mai mult ca 10 titluri”, a declarat Marcel Popescu la Prosport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și