Drama vieţii lui Tiberiu Ghioane! Nu ştie nimic despre tatăl lui, de 30 de ani. "Nu apare nici la vii, nici la morți"

De Dan Roșu
Publicat: 20.07.2020, 16:11
Actualizat: 12.05.2021, 10:33

Tiberiu Ghioane trăieşte drama de a nu-şi găsi tatăl, plecat de acasă la începutul anilor 90. Nici măcar după ce a devenit celebru, acesta nu a mai aflat nimic despre el.

Tiberiu Ghioane

Guliver/gettyimages

”Nimic! La 20 de ani nu vedeam așa lucrurile. Credeam că rup norii, că ajung mare și că, fiind cunoscut, voi putea afla mai multe date despre el. De unde? Nu știu nimic nici azi. Zero absolut!

Am sperat că voi ajunge suficient de cunoscut și că voi putea mișca puțin lucrurile și pe partea asta. Voiam orice informație. Am însă numai niște zvonuri aiurite. Nimeni nu știe nimic. Din 1989, de când a plecat pe TIR, nu mai știu mare lucru.

Tiberiu Ghioane: Tata e dispărut și în ziua de azi, nu apare nici la vii, nici la morți

În Austria a plecat, mama chiar a fost la el în 1990 și 1991. Planul lui era să se întoarcă acasă. Din păcate, nu s-a mai realizat. Nici mama nu mai știe nimic.

De 30 de ani nu știu nimic, e dispărut și în ziua de azi, nu apare nici la vii, nici la morți. Cum ziceam, nu interesează pe nimeni problemele altuia. E crudul adevăr. Oamenii sunt la fel pe pământ!”, a spus Ghioane, la gsp.ro.

AS. RO LIVE

Alex Ioniţă, dezvăluiri la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Tiberiu Ghioane, revenire spectaculoasă în România!
Fotbal intern • 22 iulie, 15:57
Tiberiu Ghioane, revenire spectaculoasă în România! Ce echipă va antrena
Drama trăită de Tiberiu Ghioane
Echipa naţională • 5 iulie, 8:53
Drama trăită de Tiberiu Ghioane! „Tata a plecat de acasă în 1989 şi de atunci nu l-am mai văzut. Nu e nici la morţi, nici la vii”
Antena 1
Simona Bălăceanu "își îmbrățișează feminitatea" pe nisipul fierbinte. Concurenta de la Burlacul face spectacol pe plajă
Top citite
MERCATO 2021 | Cele mai tari mutări sunt AICI. Ramos şi Donnarumma au semnat cu PSG. Manchester United l-a luat pe Raphael Varane. Viitor incert pentru Messi şi Ronaldo
1
MERCATO 2021 | Cele mai tari mutări sunt AICI. Ramos şi Donnarumma au semnat cu PSG. Manchester United l-a luat pe Raphael Varane. Viitor incert pentru Messi şi Ronaldo
Ultimele știri
9:49 Elisabeta Lipă a rabufnit: „Nu poți să scoți record mondial și olimpic, cu două zile în urmă, iar acum să faci o astfel de cursă!” 9:34 Umilința din Conference League l-a înrăit! Gigi Becali nu se dă bătut: „Înregistrați asta. Ține minte!” Planul patronului de la FCSB 8:42 VIDEOJocurile Olimpice 2020 | Rezultate sub aşteptări pentru Alin Firfirică şi Vlăduţ Simionescu. Au ieşit din cursa pentru medalii 8:28 Oracolul din Gruia! Ironiile lui Șumudică, după joia neagră din fotbalul romanesc: „Banja Luka e campioană în Bosnia, nu locul 11 în Kazahstan!” 8:18 Gigi Becali taie în carne vie! Care sunt jucătorii dați afară de la FCSB: „I-am zis lui MM, gata!” Cine mai poate pleca 4:13 Jocurile Olimpice 2020 | Ce păcat! Echipajul de 8+1 feminin a ratat podiumul la Tokyo. Tricolorele erau mari favorite. Uneia dintre fete i s-a făcut rău 1:38 FotoScandal la Craiova! Fanii s-au dus peste jucători după umilința cu FK Laci: „Vă rupem picioarele!” 0:27 AS.RO LIVE | Diana Belbiţă a fost invitata lui Cătălin Oprişan. Dezvăluiri de senzaţie ale singurei românce cu victorie în UFC 0:24 NEWS ALERTGigi Becali, anunţul de la miezul nopţii. „Moruţan pleacă pe 10 milioane de euro!”. Când se finalizează negocierile şi câţi bani are în conturi FCSB 0:15 Gigi Becali, decizie uluitoare după umilinţa din Conference League! A propus un titular de la FCSB la Craiova: „L-am sunat pe Rotaru să îi dau lucrul furat înapoi”
Close