Închide meniul

„Du-te, bă, de aici cu plânsul tău! Am dat cu mopul pe jos să strâng lacrimile! Râdeau” Gigi Becali, dialog fabulos cu jucătorii după plecarea lui Edi Iordănescu: ”Când vine Ferguson?”

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2021, 12:22

Reclamă
„Du-te, bă, de aici cu plânsul tău! Am dat cu mopul pe jos să strâng lacrimile! Râdeau” Gigi Becali, dialog fabulos cu jucătorii după plecarea lui Edi Iordănescu: ”Când vine Ferguson?”

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă

Hepta

Gigi Becali nu a ratat ocazia de a face ironii pe seama faptului că s-a lăsat cu lacrimi în vestiarul FCSB, așa cum AS.ro a anunțat în exclusivitate. Mai mult, patronul FCSB spune că jucătorii nu sunt afectați de plecarea lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Du-te, bă, de aici cu plânsul tău! Când am vorbit eu cu jucătorii, râdeau. Nu râdeau de cineva. Jucătorii ziceau: „Domne, când vine Ferguson?> Nu e glumă, nu râdeau? Glume, dacă plângeau cum făceau glume? Mă mai consult cu ei şi ei: „Nu ştiu domne, dar când vine Ferguson?” Am fost şi eu după aia şi am dat cu mopul pe acolo ca să strâng lacrimile de pe jos. Erau băltoci de lacrimi„, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Edi Iordănescu, despărțire emoționantă de FCSB

După ce Edi Iordănescu a ieșit de la vestiar și se ducea către mașină, pentru a părăsi baza din Berceni, Olaru a alergat către el. Tehnicianul l-a luat de cap, părintește, și i-a dat un ultim sfat.

E un moment emoționant, chiar dacă s-a mutat baza în altă parte. Nu m-ați mai văzut niciodată emoționat. Am simțit că pe zi ce trece se crea o anumită unitate, o anumită familie. Sunt lucruri care se crează în timp„, a spus Edi Iordănescu la despărțirea de FCSB.

Edi Iordănescu, supărat că a plecat de la FCSB

Edi Iordănescu susține că nu și-a dorit să plece de la FCSB și i-a mulțumit lui Gigi Becali pentru faptul că i-a dat posibilitatea de a antrena clubul pe care-l iubește, chiar și pentru 3 luni.

Reclamă
Reclamă

Dacă sunt pentru ceva recunoscător patronului, este că mi-a dat posibilitatea să redescopăr dragostea uriașă pe care suporterii o au pentru acest club. Le mulțumesc pentru cum m-au tratat, cum m-au primit, prin reacția pe care au avut-o acum, la despărțire. Sunt supărat că nu am putut să-i bucur, împreună cu echipa, să câștigăm acest campionat„, a mai spus Edi Iordănescu.

Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:23

Ionel Ganea, discurs surprinzător despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Zici că a omorât pe cineva!”

16:02

LIVE SCOREGloria Buzău – Farul 0-0. Gică Hagi are nevoie ca de aer de victorie pentru a ataca play-off-ul

15:28

Dinamo a ratat calificarea în LEN Euro Cup. Eşec cu VK Sabac

15:07

Eliza Buceschi şi-a anunţat retragerea de la naţionala României, la 31 de ani! „I-am comunicat decizia selecţionerului”

14:51

Sepsi – FCSB LIVE TEXT, 21:30! Schimbări în primul 11, la campioana României, pentru derby-ul etapei . Echipele probabile

14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și