Închide meniul

Duckadam, declarație controversată despre Dinamo: "Trebuie să intre în faliment și să o ia de la capăt"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 aprilie 2020, 10:17

Duckadam, declarație controversată despre Dinamo: "Trebuie să intre în faliment și să o ia de la capăt"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Helmut Duckadam, declarație controversată despre Dinamo

Dinamo este amenințată cu falimentul, după ce Ionuț Negoiță a decis să nu mai investească. Fanii strâng bani pentru a salva clubul în ultima clipă și sunt dispuși chiar să îl cumpere de la Negoiță. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu tot respectul pentru cei de acolo, pentru Ionel Dănciulescu, Dinamo trebuie să înceapă de la zero! Trebuie să intre în faliment și să o ia de la capăt, așa cum a fost la Rapid.

Să plece din Liga 4, dar fără datorii, cu un buget mai mic, mai ales că n-au stadion, n-au nimic”, a spus Duckadam, la Pro X.

Fanii lui Dinamo vor să salveze clubul

Tot fanii se zbat să salveze clubul. Ei au început să strângă cei 180.000 de euro de care are nevoie Dinamo pentru licență, până la finalul lunii.

E o acțiune minunată. Bineînțeles, așa cum s-a întâmplat și în ultimul timp, spiritul lui Dinamo a trăit doar datorită acestor minunați suporteri. Au demonstrat și în trecut că pot face lucruri extraordinare, au ajutat clubul”, a spus Danciugol.

Reclamă

Ionuț Negoiță: "Urmează să fie întâlnirea la ora 15:00"

Ionuț Negoiță spune că, la ora 15.00, cei din Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo" se vor întâlni cu reprezentanții clubului pentru a negocia vânzare clubului. Omul de afaceri nu va participa la întâlnire.

"Urmează să fie întâlnirea la ora 15:00. Reprezentații Asociației urmează să se întâlnească cu cei din club, să… nu știu…. Eu nu am treabă. Sunt chestiuni de acte, lucrurile sunt clare. S-a făcut o ofertă publică, ei au acceptat-o și acum trebuie să vină să vadă. Oricum ei nu sunt străini de situație, pentru că au mai verificat actele acum ceva timp. Au mai avut o tentativă", a mai spus omul de afaceri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și