Închide meniul

Dumitru Dragomir a dat cărţile pe faţă despre situaţia de la Dinamo! Care sunt cei doi oameni de afaceri care investesc la club

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2021, 12:51

Dumitru Dragomir a dat cărţile pe faţă despre situaţia de la Dinamo! Care sunt cei doi oameni de afaceri care investesc la club

Dumitru Dragomir a fost președinte la LPF

Dumitru Dragomir, într-o conferință de presă / Hepta

„Dinamo se îndreaptă spre faliment, cu toată că sunt doi-trei oameni în România care îi ajută foarte mult. De exemplu, Nicolae Badea văd că face niște cheltuieli cu ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: Badea şi Borcea finanţează Dinamo

Nu numai sufletește, ci și financiar. Am înțeles că și el, și Cristi Borcea, pe blat așa, finanțează”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la Look Sport.

Din cauza marilor probleme din Ştefan cel Mare, de la Dinamo au plecat deja trei jucători extrem de importanţi: Diego Fabbrini, Adam Nemec şi Ante Puljic. Mai mult, „câinii roşii” au şi interdicţie la transferuri şi nu pot căuta înlocuitori pentru cei trei.

Diego Fabbrini s-a întors în Italia, după coşmarul trăit la Dinamo

Diego Fabbrini şi-a găsit echipă, aşa cum a promis. A semnat la patru zile după plecarea de la Dinamo pentru doi ani cu Ascoli. Fabbrini se va lupta în Serie B cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă, dar şi cu Ionuţ Nedelcearu, care tocmai a ajuns la un acord cu Crotone. Fabbrini a jucat două sezoane la Dinamo. A adunat 58 de meciuri în care a marcat 4 goluri şi oferit 4 pase decisive.

”Toată lumea știe în ce situație este Dinamo acum. Pe mine nu mă interesează, o să-mi găsesc o altă echipă. Avocatul meu a început deja să lucreze. Singura parte bună la Dinamo au fost fanii. Fanii, nu cei care decid la DDB sau alt tip, ca Nicolae Badea.

Reclamă

Pe mine de acum nu mă mai interesează. Îmi voi găsi o altă echipă, voi încerca altă experiență. Acum urmează un nou meci, la tribunal. Nu s-a terminat, nimic nu s-a terminat”, anunţa Fabbrini potrivit sport.ro, în urmă cu câteva zile zile.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și