Închide meniul

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu CFR Cluj după umilința din derby: "O echipă dezmembrată!" Pe cine a remarcat de la FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 martie 2021, 6:28 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu CFR Cluj după umilința din derby: "O echipă dezmembrată!" Pe cine a remarcat de la FCSB

Dumitru Dragomir, derapaj incredibil după FC Argeş - FCSB 2-3

MMA / Niros Foto via Hepta

FCSB s-a impus fără drept de apel împotriva celor de la CFR Cluj, scor 3-0. A fost prima victorie a roș-albaștrilor în fața rivalilor din Gruia după cinci meciuri de secetă. Până la acest meci, clujenii aveau patru victorii consecutive în fața celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir n-a pus rezultatul pe seama eliminării lui Giedrius Arlauskis. Crede că echipa lui Edi Iordănescu ar fi plecat învinsă de pe Arena Națională chiar dacă s-ar fi jucat 11 la 11.

FCSB – CFR Cluj 3-0 | Dumitru Dragomir a dat de pământ cu ardelenii

"Când lipsește un jucător nu-ți dai seama, dar voiam să văd cum s-ar fi jucat 11 la 11. CFR mi s-a părut obosită! FCSB a alergat formidabil, parcă jucătorii erau injectați cu putere de muncă! Mi-a plăcut cu a arătat FCSB.

Cei de la CFR au fost blazați! De mult nu am mai văzut o echipă așa… Cum a dat pe unul afară, cum a căzut psihic! Nu am putut să înțeleg. Altă dată se apărau în gura porții, acum parcă erau dezmembrați”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP.ro.

Dragomir a remarcat mai mulți jucători din tabăra roș-albastră. A ținut să sublinieze că victoria i-a aparținut Stelei, nu echipei numită FCSB.

Reclamă

"Mi-a plăcut foarte mult meciul, mai ales că a câștigat și Steaua. Pentru mine e Steaua, știu eu mai multe! Mi-au plăcut tinerii. Moruțan e formidabil! Mi-au plăcut și Octavian Popescu și Ovidiu Popescu, dar și Panțîru. Becali ăsta are o pleiadă de tineri… Are noroc!", a mai spus Dumitru Dragomir. 

Echipa lui Petrea dat un festival ofensiv împotriva CFR-ului. Ultimul meci când FCSB înscria trei goluri a fost impotriva codașei Poli Iași, pe 30 ianuarie.

Dumitru Dragomir a pariat pe CFR Cluj înainte de meci

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal el a fost sceptic înaintea duelului de pe Arena Națională. Dumitru Dragomir era sigur că CFR Cluj se va impune în derby.

Reclamă 4 / 0/3

"CFR Cluj cred că nu pierde jocul. Un egal i-ar conveni lui Edi Iordănescu. E mai experimentată, cu jucători mai în vârstă, care ştiu să ţină jocul în mână. Dar depinde şi de cei tineri de la FCSB… cu moralul de competiţie înaltă nu ştiu cum stau, dar este un meci care e derby. 

Joacă locul 1 cu locul 2, ăsta e derby! Cred că bate CFR-ul. Aşa zic eu, cu toate că mi-aş dori să bată FCSB", a declarat Dumitru Dragomir, înainte de FCSB – CFR Cluj, pentru AS.ro.

FCSB – CFR Cluj 3-0

După ce și-a învins categoric marea rivală, FCSB s-a distanțat la trei puncte în fruntea clasamentului. Duelurile pentru titlu se vor da în play-off, după înjumătățirea punctelor.

Roș-albaștrii au motive să spere dacă vor termina pe primul loc la finalul sezonului regulat. De când există sistemul cu play-off şi play-out, echipa care a câştigat sezonul regulat, a reuşit să câştige şi campionatul. Au mai rămas doar două etape de disputat până la finalul sezonului regulat.

A fost a cincea victorie consecutivă în Liga 1 pentru FCSB. Totodată, a fost prima înfrângere pentru CFR Cluj după 5 etape de invincibilitate.

FCSB mai are de jucat cu Universitatea Craiova și Sepsi până la finalul sezonului regulat. De cealaltă parte, CFR Cluj se va duela cu Dinamo și Universitatea Craiova.

Reclamă
Recomandări
  • FCSB - CFR Cluj 3-0
  • Reacția lui Dumitru Dragomir

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și