Închide meniul

Dumitru Dragomir a dezvăluit cine conduce FRF: „Burleanu e Dîncu!”

Cosmin Olteanu Publicat: 20 februarie 2023, 16:55

Reclamă
Dumitru Dragomir a dezvăluit cine conduce FRF: Burleanu e Dîncu!”

Dumitru Dragomir, reacție devastatoare după ce fanii Rapidului au înjurat-o pe Cristina Neagu

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit cine conduce FRF! Fostul șef LPF susține că Vasile Dîncu, fostul Ministru al Apărării, s-ar afla în spatele lui Răzvan Burleanu, actualul președinte al FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu (38 de ani) se află la șefia FRF din anul 2014.

Dumitru Dragomir a dezvăluit cine conduce FRF

Dumitru Dragomir susține că Vasile Dîncu ar conduce din „umbră” FRF, Răzvan Burleanu ocupând funcția de președinte doar de „fațadă”.

În plus, „Oracolul din Bălcești” a vorbit despre declarația recentă a lui Dan Petrescu, în care se plânge de sumele mici de bani investite în fotbalul românesc.

„Grupul de la Cluj este foarte puternic, nu că CFR e a PSD-ului. Ce că a fost și Ciolacu? L-au invitat și pe Ciolacu, foarte bine. Ce, noi nu invitam la echipa națională? Îi invitam pe toți, pe majoritatea. Dacă grupul de la Cluj nu se bagă în fotbal înseamnă că sunt niște fraieri. Cum să nu se bage?

Reclamă

Păi Dîncu, nu el conduce Federația? O conduce Dragomir? Burleanu e Dîncu. E o părticică din Dîncu. Crezi că Dîncu a fost întâmplător în străinătate cu ei acum? Dîncu i-a invitat pe Ciolacu și pe ceilalți oameni politici. Este puternic Vasile Dîncu, cu toate că i s-a mai luat din putere de când a fost schimbat de la Ministerul Apărării.

Să crezi tu că nu sunt ajutați, că Varga nu e ajutat. Banii sunt ai lui Varga, dar e ajutat în afaceri, ajutat în altele. Boc e băiat deștept acolo, Rus la fel. Boc nu are bani să facă o echipă bună la U Cluj. O echipă se face cu mulți bani. Varga e de 10 ani la CFR și de asta a băgat 40 de milioane.

Am văzut niște comentarii vizavi de ce a spus Petrescu că îi trebuie jucători de valoare. Dacă cel mai bun jucător al nostru a dat 200.000 de euro pe el, pe Krasniqi, iar cel mai prost plătit de la Lazio costă trei milioane de euro, cât lotul CFR-ului, păi suntem sănătoși la cap? Să nu înțelegem fenomenul? S-a terminat vremea haiduciei, ăsta este un business, bagi 10 milioane, pierzi 5. Bagi 50, pierzi 25. Bagi 100, pierzi 50.

Reclamă 4 / 0/3

Dar este o discrepanță nemaiîntâlnită pe pământul ăsta între fotbalul de afară și fotbalul nostru. De exemplu, o echipă de primă ligă în primele 7 locuri, cum este Ploieștiul, se vinde cu 2,5 milioane de euro. O echipă în Anglia, Manchester, care este la fel cum e Petrolul în România, se vinde cu 7 miliarde. Și noi vrem să-i batem. Suntem nebuni?”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Dan Petrescu deplânge lipsa de bani din fotbalul românesc

Dan Petrescu a avut un comentrariu dur, înaintea partidei CFR Cluj – FC Argeș, 3-1, în care a vorbit despre diferențele financiare dintre fotbalul românesc și cel din străinătate.

„Ca la echipa naţională, cum am anunţat cu Hagi că nu ne calificăm 20 de ani la Mondiale, trebuia să spunem 40 de ani. Fotbalul românesc nu e bine. Nu sunt bani. Noi luăm jucători liberi din Israel şi Arabia Saudită. Trebuie să fim realişti.

Hagi vorbeşte la fel şi toată lumea îl atacă. Credeţi că dacă vine Guardiola mâine în România, ce o să facă. Cere 10 jucători, că nu e magician să joace. El l-a cumpărat pe Haaland să câştige Champions League.

Nu mai sunt jucătorii care au fost la Cluj, Culio jucase la Galatasaray, Djokovic în Italia, Vinicius a jucat în Europa League, Hoban lua titlu în Israel. V-am zis de unde au venit jucătorii acum.

Nu sunt prost, am făcut şi eu ceva pentru fotbalul românesc, şi Hagi a făcut, dar nu ne crede nimeni. Băgaţi bani în fotbal. Că am ajuns în primăvara europeană e un miracol. Am mai bătut pe Lazio, dar Immobile nu a jucat atunci. Înainte erau jucători de nivel.

Fără 50, 60 de miliaone buget nu avem şanse să ne batem în Europa”a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj – FC Argeș, terminat cu scorul de 3-1.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și